Semesterutmaning – 6. Tre saker jag vill investera i till hösten.

I denna värme som vi har i år och en lägenhet på 28 grader, där det är helt utsålt på AC känns det som att jag till hösten kommer investera i en AC för att slippa denna hetta någonsin igen. Det är helt galet svårt att sova här hemma just nu. Förutom det har modellen jag spanat in en funktion så den även värmer, vilket skulle passa bra eftersom min lägenhet blir svinkall vintertid. Intressant va? Galet varm på sommaren och iskall på vintern.

En annan sak jag vill investera till hösten är att göra mig själv mer glad, ge mig själv gåvorna till lycka och glädje. Jag ska fortsätta mina promenader, hitta lugnt och det fina i livet. Unna mig saker som får mig att må bra från insidan ut. Det betyder även att investera i tid med William som att gå på Bio tillsammans eller bara vara.

Det sista är att köpa något till min Canon Eos 70D, kanske några nya objektiv eller något annat. Det är en investering att köpa på sig saker till kameran, speciellt då jag använder den med stor glädje.

Vad ska du investera i till hösten? Berätta gärna.

Inlägget är en del av Englas Showrooms utmaning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Semesterutmaning – 6. Tre saker jag vill investera i till hösten.

 • 22 juli, 2018 at 12:31
  Permalink

  Jag ligger typ 2 cm ifrån vår fläkt. Men det är inte konstigt att allt är slutsålt. ?

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 14:56
  Permalink

  Jag tycker att du har hittat tre bra investeringar och jag är lite inne på samma tema, att göra mig själv glad 😀 Jag har varit sjuk i flera år och nu, när jag mår bättre, ska jag satsa på roliga upplevelser. Typ kvällskurser och resor. Jag vill fira att jag inte längre är bunden till hemmet på grund av hälsan 😀
  Fina bilder både på dig och blommorna 🙂

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:43
   Permalink

   Så kul :). Det är viktigt det där att investera i sig själv, speciellt om man likt dig varit sjuk. Jag tänker att man kanske uppskattar livet på andra plan då? <3

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 16:20
  Permalink

  Vilka bra saker att investera i! I höst ska jag investera både tid och pengar i en utbildning för att kunna utveckla mitt företag 🙂

  Reply
  • 23 juli, 2018 at 07:42
   Permalink

   Eller hur :D. Åh så smart att ha som mål att spara pengar 🙂

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 21:44
  Permalink

  Att göra dig själv mer glad låter som en vettig investering! Det skall jag också försöka med 🙂

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 23:52
  Permalink

  Låter som bara bra investeringar! ? Vet inte på rak arm vad jag ska satsa på ?

  Reply
  • 23 juli, 2018 at 07:38
   Permalink

   Ja, jag tror det kan funka :). Man ska ju skapa mål man kan uppnå 🙂

   Reply
 • 23 juli, 2018 at 13:05
  Permalink

  Det låter ju bra! Jag skulle vilja investera en liten valp??

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: