Började morgonen med att gå ner på stan för att få nya naglar hos Katrin på Daily life spa här i stan. Den här gången gjorde hon naglar i två olika färger åt mig så himla fint med det rosa som övergår till vitt!

Dessutom la hon på lite glitter, jag är verkligen så nöjd. De blev så där extra piffiga och känns perfekt nu så här i rejäla sommarvärmen.

När jag satt där frågade jag om pedikyr som jag aldrig provat. Hon hade tid så jag fick även göra det. Har känt nu på stranden som jag befunnit mig på under flera dagar att jag saknat fina fötter. Det var så väl värt att göra detta, måla naglarna och få ge huden på fötterna kärlek. Kommer definitivt unna mig fotvård igen om fyra månader som hon sa var bra tid mellan.

48 kommentarer

  1. Gjorde mina naglar när jag fyllde 50. Tyckte det var riktigt kul! Matt svarta med lite design av blank svart. Häftigt och passade mig utmärkt. Fotvård borde jag njuta av – har bara gjort pedikyr en enda gång i mitt liv.

    1. Åh, det förstår jag att du tyckte :D. Låter som de blev jättefina :D. Som för mig då, jag ska göra detta fler gånger med fötterna. Kändes så skönt efteråt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: