Ett dygn med migrän.

Jag början på migrän i lördagskväll på väg hem från Säter, mer om detta i ett kommande inlägg, har nämligen flera inlägg att skriva som lagts på is då jag fick denna migrän. Det var ett tag sedan jag fick migrän nu. Så när jag hade känningar körandes i bilen var det jobbigt. Det började blixtra och synen blev så klart påverkad. Var väldigt glad att synen påverkades när vi var nästan prick hemma. Fick parkera bilen och gå in, tog en migräntablett och somnade tvärt. Trodde att värken men den började direkt jag vaknade igår igen, tog två Alvedon som hjälpte så pass att jag tog mig ut på promenad, men sedan var det kört. Väl hemma knockades jag rejält. Så hela dagen igår låg jag på soffan och sängen, sov och mådde illa.

Runt 18:00 tiden ringde Lisa, hon tipsade om vätskeersättning så jag gick ut trots smärtan och köpte mig vätskeersättning. Hade fortfarande ont och mådde illa, så runt 20:00 så mådde jag så illa att jag kräkets och då rejält. Gick tillbaka till sängen och upptäckte att efter mitt besök hos toalett guden började huvudvärken att ge sig. Så jag somnade strax efter det och sov enda tills alldeles nyss när jag vaknade utan huvudvärk.

Idag ska vi åka till Västerås. William och hans kompis ska till Kokpunkten och jag och Björn ska göra Västerås eller hur man ska säga. Jag tycker om Västerås, känner att efter ett år som student där nu känner jag igen flertalet av platserna.

Vad ska du göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Ett dygn med migrän.

 • 23 juli, 2018 at 08:38
  Permalink

  Men fy! Lider verkligen med dig som har migrän 🙁

  Reply
 • 23 juli, 2018 at 09:00
  Permalink

  Åh fy för migrän och vad jobbigt att det höll i sig i flera dygn 🙁 Hoppas ni får en härlig dag idag 🙂

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:32
   Permalink

   Ja fy det är hemskt verkligen :(. Tyvärr brukar det bli flera dygn för mig när jag får migrän 🙁

   Reply
 • 23 juli, 2018 at 10:26
  Permalink

  Hoppas att du mår fortsatt bättre under dagen och att migränen är över för denna gång.

  (Sent) Svar: Tack för din kommentar! Kul att mitt lilla tips på växt kan locka dig till att göra ännu finare hemma.

  Kram

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:37
   Permalink

   Mådde bättre på måndagen, men var jobbigt med att ha så där i över ett dygn 🙁

   Reply
 • 23 juli, 2018 at 10:26
  Permalink

  Hemskt med migrän i värmen. Kokpunkten har jag varit på en gång vilket var riktigt kul.

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:28
   Permalink

   Ja fy det är vidrigt med migrän :(. Visst är det kul där :D. Det var sonens andra besök 🙂

   Reply
 • 23 juli, 2018 at 10:39
  Permalink

  Åh vad jobbigt med migrän!
  Hoppas att ni får en fin dag i Vås! 🙂

  Reply
 • 23 juli, 2018 at 11:25
  Permalink

  Ajj vilken otur du fick som hade sådan hemsk migrän! hoppas det är mycket bättre i dag! ha en fin dag i Västerås?

  Reply
 • 23 juli, 2018 at 21:51
  Permalink

  Idag har jag powerwalkat, haft besök av min gudfar och ikväll hade jag besök av en fin vän 🙂

  Reply
 • 24 juli, 2018 at 08:44
  Permalink

  Usch låter inget vidare.
  Aldrig kul med migrän & inte i denna värmen.

  Reply
 • 25 juli, 2018 at 09:13
  Permalink

  Fy för att ha så ont. Jag har aldrig själv haft migrän men närstående har drabbats så jag vet hur hemskt det kan vara.
  Vätskeersättning behöver du inte gå ut för att köpa. Googla och hitta recept i stället. Jag tror att det ska vara 1 tsk sal och 6 tsk socker per liter vatten. Äckligt men säkert bra 😉
  Krya på dig <3

  Reply
  • 25 juli, 2018 at 09:33
   Permalink

   Ja fy det är hemskt :(. Vi har det i släkten så antar att man fallit dit därför :(.

   Åh perfekt :D. Det ska jag ta till mig 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: