Semesterutmaning – 7. Mina bästa & sämsta sidor enligt min partner.

Attans på den då jag inte har någon partner. Men jag får väl helt enkelt säga mina bästa och sämsta egenskaper utifrån mig själv, och vad andra berättat för mig.

Mina bästa egenskaper är nog ändå att jag är snäll, det är ungefär det jag alltid får höra, att människor som möter mig alltid känner att de vill bli vän med mig för att jag är varm och vänligt inställd. Jag har lätt för att skratta, och har verkligen humor.

Mina sämsta egenskaper är mitt pedantiska behov, jag vill ha det städat och fint. Blir uppstressad av att det är stökigt, och stressar upp mig över människor som inte respekterar hur jag vill ha det bland mina grejer. Det där är jobbigt, jag önskar jag var mer chill över sådant.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

56 thoughts on “Semesterutmaning – 7. Mina bästa & sämsta sidor enligt min partner.

 • 22 juli, 2018 at 09:23
  Permalink

  Vilket roligt inlägg! Kul att få veta mer om dig!

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 09:41
  Permalink

  Sån är jag också! Ska alltid ha cleant hemma och blir jätteupprörd om någon sabbar mitt (enligt mig perfekta ?) system. Man vill ju ha fint runtomkring sig!

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 09:56
  Permalink

  Vad roligt att få veta mer om dig! Jag får panik när det är stökigt haha 🙂

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 12:29
   Permalink

   Åh så roligt att det uppskattades :). Så kul att vi är lika där 😀

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 10:03
  Permalink

  Det är allt bra egenskaper båda eg. MIn mamma är väldigt pefantisk, i yngre år var hon sjukligt pedantisk att man knappt fick sitta i hennes möbler osv, hon la ut skydd för att de inte skulle fläcka ner =D

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 10:35
  Permalink

  Jag skulle nog säga det pedantiska behovet är både negativt och positivt! Bättre att försöka ha det fint än stökigt, men kan ju även bli väldigt jobbigt med den egenskapen kan jag tro! 🙂 Men dina positiva egenskaper är väldigt bra egenskaper! 🙂

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 12:28
   Permalink

   Visst kan det vara så :). Spännande att läsa hur du tänker med detta 😀

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 11:39
  Permalink

  Det där med att vara pedant är sjukt jobbigt.. Väldigt jobbigt i perioder när jag är nere och är borta och bara vill städa hos andra haha!! samma sak hemma när jag har en sämre dag och inte orkar städa, men är så pedantisk så får utbrott och gör det..?

  Reply
  • 23 juli, 2018 at 07:48
   Permalink

   Förstår precis, haha jag har haft perioder när jag hjälpt folk som tycker sånt är svårt att ta tag i att just göra det.

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 12:09
  Permalink

  Tror på att Du är snäll å go som person <3 Du är dessutom en härlig bloggvän 🙂

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 12:15
  Permalink

  Jag vet känslan av att vara för snäll vilket dock kan tända en eld i baken då folk utnyttjar det. :/ Iaf för mig ^^ Roligt inlägg 😀

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 12:25
   Permalink

   Förstår precis :(. Det är hemskt med människor som utnyttjar så vet exakt känslan 🙁

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 12:24
  Permalink

  Va härligt att ha lätt för att skratta! De är en bra egenskap!

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:53
   Permalink

   Absolut :). Det är lättare att se ljusare på livet då 🙂

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 12:32
  Permalink

  Roligt att läsa. Att vara pedant är en bra egenskap. ?

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 12:37
  Permalink

  Känner igen mig i dina egenskaper. Jag upplevs nog som snäll också och ibland är jag nog för snäll å det där med pedantisk stämmer också in på mig. Var nog ännu mer pedantisk förr när jag inte kände av mina sjukdomar så mycket som jag gör nu. Nu får jag låta det vara lite mer oordning ibland eftersom jag inte orkar fixa på samma sätt, men jag skulle verkligen vilja ha det i ordning överallt! Önskar dig en fin dag, kram <3

  Reply
  • 23 juli, 2018 at 07:47
   Permalink

   Så fint att läsa :). Kanske det pedantiska försvinner med tiden 🙂

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 12:53
  Permalink

  Svår fråga att svara på själv men jag tycker att du löser det bra. Ha en fin söndag.

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:49
   Permalink

   Ja det är ju inte alltid det lättaste att skriva om sig själv :). Tack 🙂

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 13:13
  Permalink

  Dina sämst egenskaper är ju bra så ser inget negativt med det 🙂

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 15:40
  Permalink

  Min första kommentar lyckades jag radera men jag gör ett nytt försök 😉
  Att vara snäll är en väldigt bra bästa sida i en värld där vänliga ord kan vara avgörande för många stressade och psykiskt trötta personer. Var stolt över det.
  Har du inte värre sidor än att du är pedantisk med dina egna saker så har du inget att skämmas över. Så länge du inte klagar på dina lite slarvigare vänner eller tjatar på dem att de måste städa så är det nog inte någon fara. Det tror jag inte att du gör eftersom du ju är en väldigt snäll person 😀

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:45
   Permalink

   Haha nej klagar aldrig på mina vänner :). Är mitt eget hem som jag vill ha fint :). Tänker att alla ska få ha det som man har det i sitt hem <3. Så fin kommentar du skriver också, så väldigt många tänkvärda ord. Jag försöker nog någonstans göra världen till en bättre plats. Det är kanske lite vårt ansvar som bor här tror du inte? 🙂

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 16:19
  Permalink

  Tror nog att det bästa är att vara medveten om sina bra och dåliga sidor själv, oavsett om man har en partner eller inte 😉

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:47
   Permalink

   Vi kanske skulle ge lite av varandras sidor till varandra 🙂

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 19:17
  Permalink

  Vad kul att få veta vad din partner tycker☺️❤️

  Reply
  • 23 juli, 2018 at 07:35
   Permalink

   Haha, fast jag har ju ingen partner som jag skriver i texten :-p.

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 20:54
  Permalink

  Vill också alltid ha det städat, rent och fint. Familjen blir galna ??

  Reply
  • 23 juli, 2018 at 07:41
   Permalink

   Haha :-p. Är som med mig och sonen då, blir jätteuppstressad när han lägger saker överallt och jag går efter som moppen i Wall-E och städar :-p

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 21:45
  Permalink

  Åh, vilken rolig grej! Detta skall jag be Johan svara på åt mig 😀

  Reply
 • 22 juli, 2018 at 21:58
  Permalink

  Sådana här utmaningar gillar jag, personliga 😀
  HAha jag hade fått göra denna ur samma perspektiv som dig haha

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:41
   Permalink

   Visst är det kul med utmaningar :). Gillar verkligen sådant :). Kul 😀

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 22:41
  Permalink

  Ändå en ganska bra sämsta egenskap. Jag är också prydlig av mig, men står ut med stök hos andra.

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:39
   Permalink

   Det kan nog vara så :). Beror kanske lite på hur man känner inför det? 😀

   Reply
 • 22 juli, 2018 at 23:53
  Permalink

  Så fina, bra egenskaper du har! <3

  Reply
 • 23 juli, 2018 at 13:06
  Permalink

  Åh jag är också sådär att allt ska vara så städat hela tiden överallt!!
  Och du är sååå fin jag skulle också vilja bli vän med dig !

  Reply
  • 24 juli, 2018 at 11:19
   Permalink

   Det är verkligen både positivt och negativt med den saken :).-
   Men du detsamma fina du <3

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: