Attans på den då jag inte har någon partner. Men jag får väl helt enkelt säga mina bästa och sämsta egenskaper utifrån mig själv, och vad andra berättat för mig.

Mina bästa egenskaper är nog ändå att jag är snäll, det är ungefär det jag alltid får höra, att människor som möter mig alltid känner att de vill bli vän med mig för att jag är varm och vänligt inställd. Jag har lätt för att skratta, och har verkligen humor.

Mina sämsta egenskaper är mitt pedantiska behov, jag vill ha det städat och fint. Blir uppstressad av att det är stökigt, och stressar upp mig över människor som inte respekterar hur jag vill ha det bland mina grejer. Det där är jobbigt, jag önskar jag var mer chill över sådant.

56 kommentarer

 1. Det är allt bra egenskaper båda eg. MIn mamma är väldigt pefantisk, i yngre år var hon sjukligt pedantisk att man knappt fick sitta i hennes möbler osv, hon la ut skydd för att de inte skulle fläcka ner =D

 2. Jag skulle nog säga det pedantiska behovet är både negativt och positivt! Bättre att försöka ha det fint än stökigt, men kan ju även bli väldigt jobbigt med den egenskapen kan jag tro! 🙂 Men dina positiva egenskaper är väldigt bra egenskaper! 🙂

 3. Det där med att vara pedant är sjukt jobbigt.. Väldigt jobbigt i perioder när jag är nere och är borta och bara vill städa hos andra haha!! samma sak hemma när jag har en sämre dag och inte orkar städa, men är så pedantisk så får utbrott och gör det..?

 4. Jag vet känslan av att vara för snäll vilket dock kan tända en eld i baken då folk utnyttjar det. :/ Iaf för mig ^^ Roligt inlägg 😀

 5. Känner igen mig i dina egenskaper. Jag upplevs nog som snäll också och ibland är jag nog för snäll å det där med pedantisk stämmer också in på mig. Var nog ännu mer pedantisk förr när jag inte kände av mina sjukdomar så mycket som jag gör nu. Nu får jag låta det vara lite mer oordning ibland eftersom jag inte orkar fixa på samma sätt, men jag skulle verkligen vilja ha det i ordning överallt! Önskar dig en fin dag, kram <3

 6. Min första kommentar lyckades jag radera men jag gör ett nytt försök 😉
  Att vara snäll är en väldigt bra bästa sida i en värld där vänliga ord kan vara avgörande för många stressade och psykiskt trötta personer. Var stolt över det.
  Har du inte värre sidor än att du är pedantisk med dina egna saker så har du inget att skämmas över. Så länge du inte klagar på dina lite slarvigare vänner eller tjatar på dem att de måste städa så är det nog inte någon fara. Det tror jag inte att du gör eftersom du ju är en väldigt snäll person 😀

  1. Haha nej klagar aldrig på mina vänner :). Är mitt eget hem som jag vill ha fint :). Tänker att alla ska få ha det som man har det i sitt hem <3. Så fin kommentar du skriver också, så väldigt många tänkvärda ord. Jag försöker nog någonstans göra världen till en bättre plats. Det är kanske lite vårt ansvar som bor här tror du inte? 🙂

 7. Tror nog att det bästa är att vara medveten om sina bra och dåliga sidor själv, oavsett om man har en partner eller inte 😉

  1. Haha :-p. Är som med mig och sonen då, blir jätteuppstressad när han lägger saker överallt och jag går efter som moppen i Wall-E och städar :-p

 8. Ändå en ganska bra sämsta egenskap. Jag är också prydlig av mig, men står ut med stök hos andra.

 9. Åh jag är också sådär att allt ska vara så städat hela tiden överallt!!
  Och du är sååå fin jag skulle också vilja bli vän med dig !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa