Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Börja höstens äventyr med en ryggsäck.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Mitt i detta underbara sommarväder och ett helt ljuvligt juli så börjar hösten göra sig påmind. Det faller tidiga löv på grund av torkan och några har säkert börjat sitt nya arbetsår efter semestern. Men då istället för att tänka att allt det roliga är slut kan vi försöka blicka framåt mot hösten, det finns fortfarande massor man kan göra under helgerna. En sådan sak är att bege sig ut på lite aktiviteter och vad passar då inte bättre än att besöka Addnature och kolla in deras fina ryggsäckar https://www.addnature.com/utrustning/ryggsackar.html. Det finns få så praktiska saker som en ryggsäck när du beger dig ut på trevligheter. Den sitter på ryggen och du behöver därmed inte belasta tungt på en sida, dessutom går den att ställa ner på marken enkelt. Du kan ha med dig diverse godsaker i ryggsäcken så som saft, bullar eller kakor.

På Addnature finns verkligen flertalet av ryggsäckar, både för vuxna och barn. Olika modeller och flertalet kända märken. Men det är inte bara ryggsäckar du kan köpa på deras sida utan även kläder och annat bra att ha när du är ute och rör på dig i skog och mark. Något jag gillade med webbshoppen är även det faktum att det finns ryggsäckar till barn, det är urgulligt när föräldrar matchar kläder och annat med sina barn anser jag. Nu vill sällan min egen son matcha med mig, ni vet när man är nästan fjorton år vill man helst att ens mamma ska finnas men varken synas eller höras. Men det är ju lite annat med små barn, eftersom de är precis tvärtom och vill se ut precis som sin mamma och älskar att hon gör. Så hur gulligt är det inte då att köpa varsin ryggsäck och gå till förskolan och jobbet tillsammans ungefär lika klädda?

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.