Semesterutmaning – 10. Tre olika favoritlooks.

Toppar, Skinny Fit Polo Short Sleeve, Polo Ralph Lauren - NELLY.COM

Det här kan bli roligt, speciellt då jag inte använder själv, men tycker att det är galet fint ändå.
Först ut Polo Ralph Lauren- Skinny Fit Polo Short Sleeve. Det är fint och såna plagg som passar när man är lärare.

Klänningar, Charlotte Dress, Polo Ralph Lauren - NELLY.COM

Så himla söt klänning, jag gillade den direkt. Den skulle jag absolut kunna tänka mig att köpa, men eftersom jag har bröst brukar det tyvärr inte vara speciellt fint med skjortor på mig. Polo Ralph Lauren – Charlotte Dress.

Tröjor, Julianna Long Sleeve Sweater, Polo Ralph Lauren - NELLY.COM

Fullkomligt älskar dessa tröjor, skulle lätt se mig själv köpa en och använda. Har dock inte gjort ännu. Men ska, tror de är jättefina och varma vintertid på jobbet. Den heter Polo Ralph Lauren – Julianna Long Sleeve.

Inlägget är en del i semesterutmaning som Engla Showroom håller i.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Semesterutmaning – 10. Tre olika favoritlooks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: