Är jag ens rätt person för att ge er kärleksråd? Jag har varit singel sedan 2001! Har sedan dess inte sökt någon fast partner i mitt liv. Jag gillar att leva fritt, det betyder inte att jag raggar runt för det gör jag inte. Jag är bara totalt ointresserad av att träffa någon.

Men som utomstående då om jag skulle ge tips till någon?

 1. Skratta ofta!
 2. Se till att frigöra oxytocinet hos varandra ofta.
 3. Om ni väntar barn, se till att göra saker tillsammans innan bebisen föds.
 4. När bebisen är född, ta hand om den som varit gravid, ammar eller är känslig. Ge honom kärlek, massage och visa all kärlek du bara kan. Gör saker utan att fråga så som att städa, köpa något gott eller bara finnas där.
 5. Gör saker tillsammans, åk på resor om så bara till grannkommunen.
 6. Sluta inte att visa uppskattning bara för att förälskelsen är över. Köp blommor, tidningar eller choklad till varandra. Visa att den du blev kär i fortfarande finns.
 7. Gå inte runt och stör er på små saker, berätta direkt när något sker istället. Tala om att du blir upprörd över strumporna som ligger på golvet i hallen.
 8. Ge varandra utrymme att umgås med de vänner ni hade både före och nu i er relation. Det är viktigt att få umgås med sina vänner själva ibland också. Det kan ge utrymme för att diskutera de där små sakerna du funderar på men inte riktigt vill delge din partner.
 9. Ni sitter inte ihop för att ni är ihop.
 10. Klaga inte på inköp din partner gjort, utan se det som en investering i er bådas lycka.

Inlägget är en del av Englas Showrooms utmaning.

11 kommentarer

 1. Jag har upplevt mitt livs kärlek och det varade i nästan 34 år. Nu tänker jag som du och är helt enkelt inte intresserad av något nytt. Jag vet inte vad vi gjorde rätt, som gjorde att vi höll ihop så länge han levde. Men vi hade roligt, gjorde massor av utflykter och resor, fick tre barn som förgyllde livet och vi respekterade varandra som individer. Naturligtvis var inte allt en dans på rosor men att vi tog oss över alla hinder stärkte oss också. Jag känner att det inte finns något lika bra att få och då får det vara. Ingen annan skulle hålla måttet jämfört med honom.
  Ibod11 – Ingrid recently posted..Ovillig promenadkompis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: