Semesterutmaning – 15. Mina 6 favoritövningar för magen.

Jag tränar sällan sådant, detta då jag helt enkelt måste få motivationen hemma. Möjligen att jag tränar magövningar i samband med YOGA som jag brukar starta dagen med när jag jobbar. Så här får jag istället be dig som läsare tipsa om lite övningar i mitt kommentarsfält.

Inlägget är en del i den semesterutmaning Englas Showroom har i sin blogg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Semesterutmaning – 15. Mina 6 favoritövningar för magen.

 • 30 juli, 2018 at 09:39
  Permalink

  Så kul med yoga. Jag testade yoga en gång och jag blev så lugn och avslappnad av det.

  Reply
 • 30 juli, 2018 at 11:24
  Permalink

  Yoga är faktiskt riktigt härligt! 🙂

  Reply
 • 30 juli, 2018 at 11:59
  Permalink

  Härlig utmaning!
  Och vet du: motivation får du inte, den skapar du. Alldeles själv 😉 Oftast genom att göra …

  Bästa magövningarna att börja med: dead bug, båt med rotation, balansövningar (typ draken) Googla på dem om du inte känner till dem och kom ihåg att alltid alltid jobba med kontroll och inte större rörelse än att du kan slappna av i käkar och axlar 🙂

  HEJA DIG!
  //Malin

  (Vill du få hjälp med goda vanor? Jag bjuder på mastermind med hälsofokus den 7/8)

  Reply
 • 30 juli, 2018 at 15:23
  Permalink

  Jag skulle verkligen behöva komma igång med träning igen, så jag får väl kika in här för tipsen sen. Annars är det väl typ klassiker som plankan och sit ups som jag gör när jag väl tränar 🙂
  Anna recently posted..Ny vecka – Nya goda vanor

  Reply
  • 2 augusti, 2018 at 11:50
   Permalink

   Förstår det :). Men snart så :D. Haha ja det är ju så där antingen gillar man eller så inte 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: