Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Bloggutmaning – Den positiva tråden.

Fina Anna har utmanat mig att gå i ”Den positiva tråden” som är skapad av Ericae. Jag är galet nördig på listor så självklart hänget jag på. Listan går ut på att berätta positiva saker om sig själv. Sådant behövs, jag är dålig på att hylla mig själv. Men nu då, här får du höra det positiva med mig, längre ner utmanar jag några andra.

? 2 positiva saker med mig själv
~ Först ut är det nog min förmåga att lägga ner tid på att faktiskt lyssna. Jag hör allt människor säger, och glömmer inget. Detta medför att jag alltid minns dig. Den egenskapen är fin, eftersom jag vet att det uppskattas när man visar att man lyssnat på vad någon sagt.

~ Det andra är att jag följer min egen väg. Jag vågar alltid gå mot strömmen trots att det är jobbigt. Jag har en styrka inom mig som pressar mig upp ovanför vågen oavsett hur hårt den vill dra med mig ner i djupet.

? Mina 2 favoritminnen

~ När William föddes är så klart allra vackraste favoritminne. Tiden medan jag låg där på förlossningen och när jag kände hur hans huvud och kropp kom ur mig. Hur han skrek innan han ens var helt ute. Att träffa honom, och ha han där alldeles perfekt på mitt bröst. Alla känslorna som liksom en aura slöt oss två runt varandra. Jag skulle skydda honom från allt ont, han som gav mitt tjugoåriga jag liv. Hans första andetag fyllde rummet och mig med liv. Mitt minne jag aldrig någonsin vill glömma.

~ Det finns inga minnen som toppar att få barn. Men mitt andra är när vi hämtade min hund Sassa. Året var 1994, och det var ungefär prick ett år efter min pappas död. Vi åkte från Orsa till Z-krogen här i Falun med min morbror. Köpte henne och tittade på hennes syskon. Jag minns hur jag höll henne och bar med mig henne in i bilen. Hur hon ynkligt gnällde hela vägen hem till oss i Orsa. Men som jag älskade henne, min allra första hund.

? Mina 2 favoritsaker i hemmet

~ Min fantastiska säng, jag älskar speciellt under arbetsåret när man får gå och lägga sig.

~ Sedan kommer badkaret/duschen. Jag älskar känslan av att få göra mig ren. Det är absolut bäst med badkaret.

? Mina 2 största tryggheter

~ Min familj så klart. Tror det är svårt att säga annat. Det är nästintill självklart för mig personligen att tryggheten ligger i familjen.

~ Sedan blir det min bästa vän Lisa. Jag vet att hon alltid finns där, och jag är kan alltid ringa henne om det är något speciellt.

? Mina 2 favoritintressen

~ Att fotografera är verkligen numer ett. Jag önskar mig mer tid för saken bara. Det är så himla härligt att fotografera en bild man blir nöjd med. Eller hitta ställen där man riktigt ser att här kan man ta den perfekta fotografiska bilden.

~ Att blogga kommer också med. Jag älskar att blogga, vilket inte är så konstigt efter fjorton år av skrivande.

? Mina 2 favoritserier

~ The handmaids tale.

~ Game of thrones.

? 2 saker på min kropp jag är nöjd med

~ Mina ögon är jag nöjd med.

~ Alltså jag brukar inte tänka så mycket på saken. Det är jättesvårt, men tror att jag tycker om ganska mycket utöver min vikt.

Vilka jag vill ska göra denna utmaning, och föra den vidare.

Emma, Camilla, Ida, Maxarna.

25 Comments

  1. Åh, så roligt att du hakade på utmaningen. Jag tyckte att den här var så himla härlig och kände att den var något som jag ville dela vidare 🙂

  2. Åh, så roligt att du hakade på utmaningen. Jag tyckte att den här var så himla härlig och kände att den var något som jag ville dela vidare 🙂

  3. Så himla intressant att läsa och så roligt med sånna här positiva dela vidare inlägg?
    Kul att veta mer om dig och du ska veta att du är såå fin och vikt är bara en siffra titta dig runt ALLA ser vi olika ut ? njut av dig själv!

    Och tack för utmaningen! Ska jag absolut göra!!

  4. Kul utmaning att läsa både hos dig och andra ? Kanon att plussa sig själv! ?? Älskar också att bada, så avis på alla med badkar, haha!

  5. Den är så fin den här listan! Har blivit utmanad jag också så skall också se till att fylla i den. Man ”hyllar” sig själv allt för sällan. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: