Semesterutmaning – 20. Vad är jag riktigt dålig på.

Jag är riktigt dålig på att vara snäll mot mig själv. Jag önskar mig trevligare mot mig själv än jag är. Som jag skrivit tidigare så är min intention att göra någon glad varje dag. Det kan vara genom att öppna någons dörr, eller hjälpa någon bära upp en kasse. Jag kanske berömmer någon för dennes prestation eller något annat. Men när det kommer till mig själv är jag absolut inte lika snäll, den saken borde jag bli så mycket bättre på.

Inlägget är en del i Englas Showrooms semesterutmaning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Semesterutmaning – 20. Vad är jag riktigt dålig på.

  • 5 augusti, 2018 at 11:19
   Permalink

   Ja verkligen :D. Haha tänkte samma tanke när det blev så där :D. Jättebra 🙂

   Reply
 • 5 augusti, 2018 at 00:55
  Permalink

  Jag är också jätte dålig på att ge mig själv beröm :/

  Reply
 • 5 augusti, 2018 at 09:38
  Permalink

  Jag kan verkligen relatera till det du skriver. Är också riktigt dålig på att vara snäll mot mig själv vilket bara skapar massa negativa tankar helt i onödan 🙁

  Reply
  • 5 augusti, 2018 at 14:52
   Permalink

   Åh :(. Det är så sorgligt att det är så pass vanligt 🙁

   Reply
 • 5 augusti, 2018 at 15:00
  Permalink

  det är verkligen inte lätt för alla, tex mig att vara snäll mot sig själv!
  Men börja med enkla saker som att på morgon när du borstar tänderna ge dig själv en snäll kommentar eller liknande. De gånger jag väl känner mig nöjd med mig själv är såå underbara dagar!
  Ida recently posted..Jobb med älsklingen & mysfredag i bilder❤️

  Reply
  • 5 augusti, 2018 at 19:59
   Permalink

   Förstår det :/. Jag försöker göra så, talar speciellt om när jag jobbar om 5 bra saker med mig själv :D.

   Reply
 • 5 augusti, 2018 at 20:31
  Permalink

  Tänkte precis som redan nämnts ovan, perfekt att du blev “utmanad”! Viktigt att vara snäll mot sig själv ?

  Reply
 • 5 augusti, 2018 at 22:21
  Permalink

  Jag är verkligen superdålig på det jag också. Så ologiskt egentligen, för man har ju sällan problem med att hylla och höja andra människor. Man är ju trots allt den viktigaste personen i sitt eget liv.
  Charlotte recently posted..Min lyckobubbla

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 00:22
   Permalink

   Visst är det svårt med sådant, inte så enkelt som man kan tro 🙁

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: