Inlägget är i samarbete med flightright.se

Jag vet att många av er som läser flyger ofta. Som du som läser min blogg ofta vet kommenterar jag alltid tillbaka. Detta medför att många av er läsare har egen blogg som jag sedan besöker. Detta medför att jag med tiden lär känna er och således vet vad ni gör. Jag vet även att flera av mina läsare fått förseningar med sina flyg, och således fått vänta många timmar på att kunna resa iväg men även hem igen.

Sånt här medför självklart stress hos många. Vem blir inte stressad av att inte komma iväg eller hem? Att veta att semestern tickar på eller att du ska jobba dagen efter och nu står inför ett dilemma att inte komma till ditt jobb dagen efter. Båda dessa dilemman har också pengar en stor faktor inom.

Visste du att det finns en tjänst som heter Flightright som hjälper dig att kunna begära ersättning om ditt flyg är försenat. Tjänsten är gratis om du mot förmodan inte skulle få ersättning, de tar provision som kostnad om du får ersättning men annars är det alltså gratis. Om du som person tycker det är svårt att strida själv har du alltså här chansen att få hjälp av det här företaget.

Många är vi som nog tycker att det är aningen tungt att strida ensamma. För vissa är det absolut inga problem, men det det kan vara något som man varken har tid, lust eller ork med efter att ha varit uppstressad över sitt flyg i flera timmar. Då kan en sådan här tjänst vara värt sitt pris och du får släppa saken och gå vidare.

Jag älskar tjänster som kan underlätta min vardag, och jag är villig att betala för att slippa strida själv. Det här kan vara en del av det tankesättet jag fick efter utmattningen att börja be om hjälp, men det kan också vara ett faktum att jag personligen mår så mycket bättre av att få hjälp istället för att strida ensam.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.
Relaterade etiketter:

28 kommentarer

 1. Jag flyger väldigt sällan, men jag tror som dig att det måste vara skönt att kunna strida ihop med någon. I många fall kanske man bara struntar i det och låter det vara och betala all det kostar extra.

 2. Perfekt tjänst om man inte riktigt vet hur man ska göra eller flygbolaget krånglar. Annars kanske man inte ens tar striden.
  Tack och lov har jag bara varit med om en större försening, och där ordnade flygbolaget med allt utan problem som nytt flyg, mat och hotell ?? 🙂

 3. Bra inlägg.. Gillar ditt sätt att skriva om tjänsten och hur du får det att smälta in bland övriga inlägg på bloggen.. alltså inte bara ett sponsrat inlägg..?

 4. Otroligt bra tips. Jag uppskattar och sådant som underlättar vardagen OCH dessutom på ett sätt jag inte ens reflekterat över. Fick tips förra veckan om Frilans Finans och Cool Company för dem som säljer tjänster men inte vill starta eget. ?

  1. Visst är det :D. Alla tjänster är verkligen så bra som underlättar :).
   Jag använder Cool Company, helt perfekt för mig :D. Är liksom lite livrädd för allt som har med skatt och liknade att göra när jag ska pilla i saken själv. Haha skapade konto hos cool company 2016 om jag inte minns fel :D. Där under sommaren :).

 5. Så smidigt att det finns såna här tjänster! Har själv varit med om både det ena och det andra när jag flugit, men jag har stenkoll på mina rättigheter och skyldigheter som resenär så har aldrig haft några problem att få tillbaka ersättning på egen hand 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa