Semesterutmaning – 21. Kroppskomplex.

Usch och fy för kroppskomplex. Mitt största är, har alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara vikten. Oavsett om jag varit underviktig eller om jag väger mer än jag borde tänker jag kroniskt på vikten. Några dagar utan vågen ger mig ångest, jag har provat i perioder att slänga ut den. Men de kommer alltid in igen, tyvärr är det min stora ångest. Min stora jobbiga bidragande del till mitt psykiska mående under perioder.

Som jag önskar mig frisk från just den saken.

Inlägget är en del i Englas Showrooms semesterutmaning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Semesterutmaning – 21. Kroppskomplex.

 • 5 augusti, 2018 at 11:26
  Permalink

  Ja fy 17 det där är så jobbigt.. 🙁 Försöker själv att sluta väga mig, själva vägandet ger ju liksom inget positivt för mig.
  Frugan E recently posted..Träna på svenskan

  Reply
  • 5 augusti, 2018 at 11:49
   Permalink

   Inte för mig heller, jag har det som en tvångsgrej. Skulle behöva slänga ut skiten, men det går inte. Finns inget som är bra med saken 😮

   Reply
 • 5 augusti, 2018 at 21:10
  Permalink

  Känner verkligen igen det där. Vår våg gick sönder och det var till viss del en befrielse även om jag ständigt gick och funderade tills vi fick in en ny.
  Anna recently posted..Veckan som gått

  Reply
  • 5 augusti, 2018 at 21:17
   Permalink

   Så sorgligt på ett vis att man känner så, går runt med en befrielse och sedan den andra delen att man behöver gå runt och tänka :-o.

   Reply
  • 8 augusti, 2018 at 00:12
   Permalink

   Ja eller hur :(. Åh, tycker din näsa är jättefin <3. Aldrig tänkt på den någonsin <3

   Reply
 • 6 augusti, 2018 at 05:13
  Permalink

  Det där med att ha komplex över sin kropp är du inte ensam om. Fy det är både jobbigt och en tävling mot sig själv Jag har haft anorexi i stora delar av mitt liv, nu när man har 2 barn och bristningar på magen så är man inte jätte nöjd över kroppens utseende men stolt över den ändå. ❤
  Anna recently posted..3 Augusti 2018.♡

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 00:10
   Permalink

   Stor kram, känns som mig. Jag har också haft anorexia. Har ätstörningar fortfarande och har väl haft alla möjliga genom åren. Önskar att man var helt frisk <3

   Reply
 • 6 augusti, 2018 at 18:09
  Permalink

  gaah vad jag känner igen det där. vikten och min mage är mina största kroppskomplex 🙁
  JoJo recently posted..fashion tag!

  Reply
  • 7 augusti, 2018 at 23:39
   Permalink

   Det är så tungt :(. Mycket tid som går åt till att tänka på sådant :/

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: