Jag är verkligen inte duktig på det här med mode. Jag köper i regel alla mina plagg genom Meandi och då är det klädparty. Men jag kan väl visa några jag tycker är i helt okej prisklass på andra ställen. Denna Calvin Klein tröja finns på Nelly. Tänker den som mysig hösttröja att gå runt i hemma eller på promenader.

Jag älskar stickat och cardigans så denna skulle jag kunna tänka mig. Även den finns på Nelly.

Det får bli dessa, men du kanske sitter inne på något riktigt höstfynd eller fina kläder att tipsa om?

34 kommentarer

  1. Jag var och letade efter en klänning en dag och hittade istället världens skönaste cardigan från Bondelid på MQ för bara 250kr! Blev supernöjd över mitt köp och jag bara älskar den <3
    Anneli recently posted..Omelett i micron

  2. Jag är lite likadan. Kan inget om mode även om jag gillar kläder och att shoppa (på nätet! ogillar starkt att gå i butik). Mysiga cardigans till hösten är något av ett måste! 😀 Ditt tips såg jättemysig ut!

  3. Va snyggt 🙂 de lär väl komma lite höst nyheter på sidan. Men vet inte riktigt va folk gillar så de är svårt men tar min stil iallafall

  4. Gillar båda, bra gjort av dig att hitta dem 🙂 Köper själv väldigt lite kläder just nu. Gör mig snarare av med! Har fixat en kapselgarderob, som har underlättat otroligt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: