När fredag går från regn till solsken.

Vaknade till ett solsken idag, har inte sovit något vidare så blev nog timmas sömn i alla fall. Jag åkte till MAXI vid nio då jag hade provat matkasse genom dem, sådan där man plockar ihop själv och hämtar utanför. De har en rabattkod just nu som gav rabatt på köp så det var riktigt smidigt, fram tills jag kom hem och insåg att jag saknade massor med varor. Så fick åka dit och hämta upp dessa igen. Känns så typiskt att sådant ska hända mig på något sett.

Det var världens regnväder då men nu börjar det klarna upp igen. Jag var nyss ner till Apoteket på lasarettet och nu sitter jag här. Befinner mig i stadium full med känslor och det är tungt och ledsamt. Vad det är kommer jag inte skriva om, men ni kanske märker en annan ton in inläggen just nu.

Jag ska försöka göra något annat nu, hoppas du har det fint idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “När fredag går från regn till solsken.

 • 10 augusti, 2018 at 14:12
  Permalink

  Jag hoppas verkligen att det regnar mer nu… Det är så varmt i mitt rum så jag knappt kan sova, usch! 🙁
  Evelina recently posted..DEN POSITIVA LISTAN

  Reply
 • 10 augusti, 2018 at 14:45
  Permalink

  Jag hoppas du börjar känna dig bättre snart och får må lite bättre, ta hand om dig! 🙂 och trevlig helg!

  Reply
 • 10 augusti, 2018 at 18:32
  Permalink

  Aww visst känns det som när något går fel så blir man leds på dagen? jag skulle go banana om jag beställde mat och skulle hämta upp men dom glömt plocka ner massa, man måste inte dela med allt, finns ett privatliv bakom bloggen!Ha en fortsatt fin dag?

  Reply
 • 10 augusti, 2018 at 20:59
  Permalink

  åh, jag visste inte maxi hade sånna kassar! 🙂 hoppas din dag varit bra ändå 🙂

  Reply
  • 12 augusti, 2018 at 21:44
   Permalink

   Tror vissa Maxi har :). Vet inte hur det är på alla ställen 🙂

   Reply
  • 12 augusti, 2018 at 21:43
   Permalink

   Ja det var det, skönt när man plockar ihop och sedan bara hämtar 🙂

   Reply
  • 12 augusti, 2018 at 21:42
   Permalink

   Ja det är tungt just nu :(. Jag hoppas det kommer kännas något bättre snart, men det här är så jobbigt.

   Reply
 • 10 augusti, 2018 at 23:25
  Permalink

  Här regnade det imorse men därefter har det varit sommar igen. Sov gott

  Reply
 • 11 augusti, 2018 at 07:15
  Permalink

  Här är de också solsken ! Så Härligt att vakna till !

  Reply
 • 11 augusti, 2018 at 13:48
  Permalink

  Jag skulle kunna tänka mig att hämta färdiga matkassar, men om det är nån gång dom skulle vara felplockade så är det när jag handlar?
  Hoppas att inte något alltför tråkigt har hänt❤

  Reply
  • 12 augusti, 2018 at 21:24
   Permalink

   Det var så skönt liksom allt klart :D. Haha men ja det är liksom vissa som råkar ut för sånt där :-p

   Reply
 • 12 augusti, 2018 at 15:45
  Permalink

  Men vad typiskt att det ska bli krångel med nåt man gör för att slippa krångel.. 😛 Annars verkar ju såna där färdiga matkassar vara en riktigt bra idé.
  Frugan E recently posted..Vegetarisk lins- och rispytt

  Reply
  • 12 augusti, 2018 at 20:58
   Permalink

   Ja ibland känns det som man liksom råkar ut för saker bara för att 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: