Willow tree – Promise.

Jag fullkomligt älskar Willow Tree och har som ni ser i bakgrunden ett litet urval av dem.

I söndags så köpte jag denna genom Tradera. Har länge velat ha just denna med paret som dansar. Den är så fin och jag kände att den passade väl in bland min samling.

Det finns så mycket kärlek över dessa figurer. Jag hittar såna där små detaljer då och då. Utöver dessa har jag även julkrubban, och tanken är att till vintern köpa till en kamel till den. En till figur jag tänkt köpa är den med en mamma och en son, det är så fint eftersom jag just är mamma åt en kille. Den mest omtänksammaste personen jag känner.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Willow tree – Promise.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: