Nya naglar från Daily Life Spa.

Idag efter jobbet åkte jag ner till Daily life spa för att fixa mina naglar igen. Det fick bli blåa naglar med glitter och stenar denna gång, jag hade nämligen min blåa Zornring på fingret idag och mina naglar och ringen passade så bra ihop.

Jag har nu gått och fixat mina naglar hos Katrin på Daily life spa sedan 2013, hon är jätteduktig och jag är så nöjd. Varje gång jag varit där känner jag mig fin efteråt, det är vardagslyx med fina naglar.

Kanske borde berätta att jag slutade 11:30 idag, min nya arbetstid på torsdagar kommer vara 7:45 till 11:30 på torsdagar och sedan är jag ledig på fredagar. Det känns så lyxigt på något vis. Blir som att vara ledig i fyra dagar istället för tre.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

31 thoughts on “Nya naglar från Daily Life Spa.

 • 23 augusti, 2018 at 20:04
  Permalink

  Super fina naglar ? visst är det härligt att unna sig fina naglar? ?
  Annelie recently posted..Lagad mat

  Reply
 • 23 augusti, 2018 at 20:31
  Permalink

  Vad tjusigt! ? Hur mycket får du betala för det?

  Reply
 • 23 augusti, 2018 at 20:40
  Permalink

  Så härligt att sluta tidigt på torsdagen och sedan vara ledig på fredagen. Det gör verkligen helgen njutbart lång!
  Dina naglar blev väldigt bra och jag gillar att de är naturliga i formen och inte så långa.
  Znogge recently posted..I går blev…

  Reply
  • 23 augusti, 2018 at 21:48
   Permalink

   Ja jätteskönt, är supernöjd med årets schema :D. Visst är de fina, jag gillar denna längd. Vill inte ha för långa 🙂

   Reply
 • 23 augusti, 2018 at 21:15
  Permalink

  men så skönt att sluta tidigt och att vara ledig dagen efter precis innan en helg 😀
  L Y X
  Riktigt fina naglar

  Reply
  • 23 augusti, 2018 at 21:48
   Permalink

   Ja jätteskönt :D. Känns nästan som jag får 4 lediga dagar nu :). Eller hur 😀

   Reply
 • 23 augusti, 2018 at 21:27
  Permalink

  Fina naglar. De är ju tur man trivs på ett ställe så man kommer tillbaka som kund. På vilken bra tid på torsdagar & att man är lång ledig de är ju så bra. I veckan va de sista gången på ett tag ja kunde göra mina så nu får ja vänta till jul semester för att göra mina naglar igen.

  Reply
  • 23 augusti, 2018 at 21:44
   Permalink

   Visst är de fina :). Ja riktigt bra jag är så glad att fått detta schemat i år 🙂

   Reply
 • 23 augusti, 2018 at 21:35
  Permalink

  Så snygga! Älskar både design, formen och längden ?? Så lyxigt att sluta tidigare på torsdagar och dessutom vara ledig på fredag! Så bör alla ha det ??
  Denevigaresenären recently posted..#Inspohome (bilder)

  Reply
  • 23 augusti, 2018 at 21:45
   Permalink

   Ja visst är de fina :D. Ja så himla skönt :D. Så nöjd med årets schema 🙂

   Reply
 • 23 augusti, 2018 at 21:40
  Permalink

  Wow vad snygga de var!!
  Jag har fixat mina naglar nonstop sen 2010 ??
  Har nog inga kvar där under kan jag tänka mig ?

  Reply
  • 23 augusti, 2018 at 22:10
   Permalink

   Visst är de fina :). Åh förstår det, är ju så inom vård 🙂

   Reply
 • 23 augusti, 2018 at 22:42
  Permalink

  Jag är också en nagelnörd och har haft naglar i över 10 år nu. Det är så himla roligt med naglar. Snyggt är det också om de är fint gjorda.

  Reply
  • 24 augusti, 2018 at 22:15
   Permalink

   Så fint eller hur :). Kul att du fixat dina så länge :D.

   Reply
 • 23 augusti, 2018 at 23:36
  Permalink

  Så snyggt med blått! Och jag älskar ju glitter.

  Reply
  • 24 augusti, 2018 at 22:24
   Permalink

   Ja jättefint eller hur :D. Jag gillar verkligen blått :D.

   Reply
 • 23 augusti, 2018 at 23:58
  Permalink

  Snygga 😀 Jag ska fixa mina när jag är i Spanien tänkte jag 😀

  Reply
 • 24 augusti, 2018 at 07:58
  Permalink

  Skönt att få bli lite ompysslad sådär ibland. 🙂 verkligen vardagslyx!
  Härligt att få vara ledig på fredagar. Lite längre helg är ju inte fel. 🙂

  Reply
  • 24 augusti, 2018 at 22:16
   Permalink

   Ja det är verkligen skönt, känner mig alltid lite extra glad efteråt :D. Ja det är så skönt, sen nu lite extra med tidig torsdag också 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: