Idag efter jobbet åkte jag ner till Daily life spa för att fixa mina naglar igen. Det fick bli blåa naglar med glitter och stenar denna gång, jag hade nämligen min blåa Zornring på fingret idag och mina naglar och ringen passade så bra ihop.

Jag har nu gått och fixat mina naglar hos Katrin på Daily life spa sedan 2013, hon är jätteduktig och jag är så nöjd. Varje gång jag varit där känner jag mig fin efteråt, det är vardagslyx med fina naglar.

Kanske borde berätta att jag slutade 11:30 idag, min nya arbetstid på torsdagar kommer vara 7:45 till 11:30 på torsdagar och sedan är jag ledig på fredagar. Det känns så lyxigt på något vis. Blir som att vara ledig i fyra dagar istället för tre.

31 kommentarer

 1. Så härligt att sluta tidigt på torsdagen och sedan vara ledig på fredagen. Det gör verkligen helgen njutbart lång!
  Dina naglar blev väldigt bra och jag gillar att de är naturliga i formen och inte så långa.

 2. Fina naglar. De är ju tur man trivs på ett ställe så man kommer tillbaka som kund. På vilken bra tid på torsdagar & att man är lång ledig de är ju så bra. I veckan va de sista gången på ett tag ja kunde göra mina så nu får ja vänta till jul semester för att göra mina naglar igen.

 3. Wow vad snygga de var!!
  Jag har fixat mina naglar nonstop sen 2010 ??
  Har nog inga kvar där under kan jag tänka mig ?

 4. Jag är också en nagelnörd och har haft naglar i över 10 år nu. Det är så himla roligt med naglar. Snyggt är det också om de är fint gjorda.

 5. Skönt att få bli lite ompysslad sådär ibland. 🙂 verkligen vardagslyx!
  Härligt att få vara ledig på fredagar. Lite längre helg är ju inte fel. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa