Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är egentligen trött på alla sommarplågor, som den jag skrev om igår endaste anledningen till att Hej Monika var den jag valde var på grund av minnen kring när jag väntade William. Men ska jag nu då välja den jag är sjukt trött på så funderar jag på att skriva alla, men så lätt kan man ju inte göra det för sig. Så efter mycket övervägande får det bli “Jag trodde änglarna fanns“. Från att tyckt så mycket om låten till att totalt känna mig plågad av den. Den spelades verkligen om och om igen, i varje butik, på varje radiostation, i varje hus och i varje hem. Den blev helt förstörd den låten.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi

34 kommentarer

 1. Jag lyssnar så himla sällan på radio så jag hör ju sällan alla dessa somarplågor. Lyssnar jag så blir det någon rock kanal o där spelas inte sånt så ofta iaf. Vet inte ens om jag hört låten du nämner. ?

 2. Haha, håller med dig om den låten! Hörde den överallt så till slut ville jag fly när den satte igång 😛 Var ett tag sedan jag hörde den nu men har ju mest spelat min egna musiklista i lurarna så!

 3. Sommarplågor… kan vara så olika – jag frågade Elin och hon sa Sommartider, vilket jag själv tycker är en helt okey sommarlåt 😉 liksom Sommaren är kort, av nån anledning så tycker jag de hör sommaren till 😀

 4. håller med dig helt klart!!!
  Ingen sommarplåga direkt men jag klarar inte “Shallow” med lady gaga och bradly cooper mer. Spelades hela , hela tiden, Nu klarar jag inte den mer.

 5. Åh, kul med en ny utmaning.
  Jag var inte med alla dagar förra månaden men ska göra mitt bästa den här månaden med 🙂

  Måste fundera på vad för låt jag är trött på bara… haha…

  Kram kram
  Jenny recently posted..Snart slut

 6. Oh vilken bra grej, smart att det finns sådant som är mer anpassat för vissa borstar gör ju håret så statiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: