Inlägget är i samarbete med Sliqhaq.

Jag är i behov av en bra hårborste. Som det är just nu så får min fötter då och då. Det är väl egentligen så att William lånar den men ja det blir ju som fötter då på sätt och vis. Därmed så håller jag just nu på att leta runt efter en passande borsta för mitt hår.

Varje dag så kammar jag först ut håret, sedan borstar jag håret efteråt för att ge håret någon form av volym. Eftersom jag har tunt och naturligt rakt hår så har jag inte så stort val än att försöka ge det lite fyllighet då och då. Jag är lite inne på att införskaffa mig en paddelborste då jag gillar den typen av borstar. Jag vill gärna att så mycket hår som möjligt ska finnas med i borsten då jag helt ärligt tycker det är ganska trist att borsta håret. I en bok en gång läste jag något om 100 borttag per dag? Men vem orkar ens det? Då får man ju sitta med håret i en evighet? Eller så är det jag som är alldeles för lat för att ens vilja tänka tanken. Tur att man är olika måste jag ändå säga.

Jag gillar trämaterial, det kanske jag inte sagt förut? Det är ju bäst för naturen och eftersom jag är stolt plastbantare så går just en bra borste i naturmaterial helt hand i handsken med vad jag tycker är viktigt. Vad använder du för hårborste? Hur gör du när du fixar med håret? Berätta gärna.

Fb-Button

16 kommentarer

 1. Jag har min ” Tangle teezer” till håret, och sen jag fick den så använder jag aldrig nåt annat. Gillar den allra bäst 🙂
  Har haft liknande i trä förut, men den var inte bra för mitt hår, men sånt är ju väldigt olika 🙂

  Kram

 2. Hoppas att din nya borste är bra 😀
  men 100 gånger låter överdrivet och jag tycker de är skönt att borsta håret men inte ens jag tar 100 drag i håret haha

 3. Jag tar inte heller 100 borsttag per dag 😛 Fick en borste när jag fyllde år eller om det var i julklapp för flera år sen som blev min favorit 🙂 Jag älskar den och använder ingen annan 🙂
  Sarah recently posted..JAG ÄLSKAR BOSSE

 4. Jag brukar att kama mitt hår med en tengel tisse men ska apsolut kolla in den här borsten börjat använda mer naturliga produkter till mitt hår

 5. Själv använder jag en tangle teezer! Har för mig att den ska vara extra bra för tovor, haha, men är inte så noga med vad jag har för borste bara jag kan använda den. ^^ Sen brukar jag variera min frisyr ganska mycket när jag stylar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: