Då tog jag cykeln…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tog cykeln för ett år sedan senast. Jag är ingen cykelmänniska, brukar bli galen på cyklister och är väl mer en promenadist som person. Jag äger min mormors cykel sedan många år tillbaka, jag tycker om den och är väldigt glad över att hon gav den till mig. MEN jag tycker fortfarande inte om att cykla. Jag tycker det händer olyckor så lätt med cyklar och jag har råkat ut för en del.

En gång hade någon idiot skruvat på cykeln så framhjulet flög av och jag gjorde en volt över styret. Jag var tolv år och gick i sexan, det gjorde förbannat ont! Året efter var det vår och någon hade sopat upp snubbelgrus mitt i backens krök så där åkte jag och gled med cykeln, slog upp hela knät och har ett ärr på knät sedan fallet.

Så det där för cykling är inget för mig.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “Då tog jag cykeln…

 1. Håller helt med dig! Är ingen cyklist heller och har bara ägt en enda cykel, som jag fick när jag var 15 år. En “muta” av mina föräldrar för att jag skulle höja mina betyg på gymnasiet för att inte behöva gå om en klass. Mutan funkade såklart;-)
  Gillar ordet “promenadist”. Det borde ingå i Svenska Ordlistan.
  BP recently posted..Glad måndag

 2. Jag brukar inte heller cykla utan jag går 🙂 Så snällt att du fick din mormors cykel 🙂 Kan ju vara bra att ha en cykel om det skulle behövas 🙂
  Sarah recently posted..SÅ HIMLA KUL

 3. Jag håller med dig om att cyklister kan vara djävulens värsta påfund ibland. Speciellt när de tror att de äger hela världen och inte har respekt för gående PÅ GÅNGVÄGAR. När vi var i Varberg här i helgen hittade jag en skylt där det stod “Cykling sker på gåendes villkor” Hade på riktigt velat ha den i varenda gatuhörn här i Västerås.

 4. Jag cyklar väldigt mycket sommartid och tycker det är ett ypperligt sätt att ta sig fram men visst har det blivit några vurpor! Nu tänker jag skaffa mig en hjälm. Vi har pratat om det i flera år men aldrig kommit till skott.
  Znogge recently posted..Vi kom iväg…

 5. Fy så tråkigt med så många skador, själv kan jag inte cykla längre pga fibromyalgin 🙁 Ibland kan den göra vardagen riktigt trälig faktiskt. Då kidzen älskar att cykla till en sjö genom skogen och där kan jag inte åka med bil 🙁 Jag får skaffa en moped eller något.

 6. Sist jag “cyklade” var på en sån där stillastående cykel när jag gjorde Arbets-EKG på Sjukhuset.
  Förr länge sedan hände det att jag cyklade med min dåvarande hund.
  Cykling är inte min grej 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: