Bilförsäkringar.

Inlägget är i samarbete med Billigaste bilförsäkringen.

För ett år sedan köpte jag min pärla, min älskade bil som nu tagit mig till Orsa, Västerås, Stora skedvi, Borlänge och Gävle. Hon har även tagit mig till andra bra platser och jag är så nöjd. Det är verkligen en form av frihetskänsla att sätta sig i bilen och köra iväg. Men något alla bilägare måste ha är ändå en bilförsäkring, det är inget man ska hålla på med utan försäkring och det är dessutom bara fördelar med saken. Men så är det ju så att vi alla vill den billigaste bilförsäkringen och de tär här billigastebilförsäkringen.nu är dagens tips från mig till dig.

Nog vill vi alla få det billigaste priset, och när jag spanar på sidan ser jag att de har alla de klassiska försäkringarna man känner till att jämföra med. Någonstans är det ändå precis vad vi alla vill få tag på, en billig och trygg bilförsäkring som man vet att man kan lita på. Jag tror ju även på att man alltid ska kolla upp vilka försäkringar som finns för att sedan välja ut just den som passar ens behov allra mest. Det är dessutom en liten investering i att ta en bilförsäkring. Jag har valt att betala min med autogiro och upplever personligen att det är både smart och enkelt. Det finns ju hel och halvförsäkring att tänka på. Men visst du att det även finns rabatter för studenter på bilförsäkringar, det känns någonstans om passande för någon som pluggar. Det är ju inte direkt som att man kan slänga pengarna omkring sig som student.

Ibland har jag tänkt om förra året var sent i förhållande till när jag skaffade mitt körkort med att köpa bil? Det känns som de flesta någonstans skaffar första bilen och körkort samtidigt. Men jag ville ha så pass bra ekonomi när jag köpte bil att det inte skulle kännas dyrt att äga den, där är jag numera ekonomiskt och det är riktigt skönt måste jag medge. Så när jag väl införskaffade mig bilen var jag glad. Dock fanns jag detta med försäkring som en ren och skär djungel, det är sådan gånger jag är så glad över att ha Williams pappa Björn i bilden som till skillnad från mig vet vad om är bra och dåligt inom det mesta som har med bilar att göra, så nu när jag spanar här på billiga försäkringar tänker jag på honom. Han kanske kan hjälpa mig så kostnaden sänks något, för han kan hjälpa mig med den här e-tjänsten.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: