Jag tog paus under dessa lediga dagar. Min lillasysters hund Sotis kom på besök så jag och William har hängt med henne. Hon njöt av solen på balkongen första dagen.

På lördagen följde hon med mig och Björn till Hedemora för att kika på Folkrace, det var jättekul och sotis tyckte det var ganska skönt med. Eftersom vi satt i skuggan blev det skönt att ha med sig en filt i knät som hon fick sitta på. Hon sov en stund och verkade riktigt nöjd.

På kvällen gick jag, Björn och min lillebror Mattias ner på Å-festen. Där träffade vi på min lillasyster Melissa och hennes kompis Patricia. Vi drack en varsin öl, och jag och Björn delade på en pizza. Vi gick sen och spanade på Nordman och sedan till Seaside där min systers pojkvän spelade. Vi såg hans band och gick sedan hemåt. Melissa kom sen och hämtade Sotis som varit med William och hans kompis på kvällen.

Relaterade etiketter:

8 kommentarer

  1. Alltså Åfesten hade vi tänkt gå på hade fixat barnvakt och allt, vi vart så besvikna då Smith & Thell ställde in sin spelning, vi hade ju liksom tänkt se dem och då vart det inte att vi gick, men kan tro det var bra där

  2. Vilken underbar helg du har haft, så mysigt att få vara hundakt igen. Sotis ser ut att trivas där. Själv har jag sett klart på säsong 2 av the handmaids tale. Imorgon tar jag de 3 första avsnitten av säsong 3 😉

  3. Nordman är en av mina stora favoriter sedan jag var barn, såg han förra året, magiskt!
    Mysig Lördag ni verkar ha haft. Så söt Sotis är <3 Måste ha varit underbart att få ha hand om sötnosen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa