Hundvakt, Folkrace & Å-festen.

Jag tog paus under dessa lediga dagar. Min lillasysters hund Sotis kom på besök så jag och William har hängt med henne. Hon njöt av solen på balkongen första dagen.

På lördagen följde hon med mig och Björn till Hedemora för att kika på Folkrace, det var jättekul och sotis tyckte det var ganska skönt med. Eftersom vi satt i skuggan blev det skönt att ha med sig en filt i knät som hon fick sitta på. Hon sov en stund och verkade riktigt nöjd.

På kvällen gick jag, Björn och min lillebror Mattias ner på Å-festen. Där träffade vi på min lillasyster Melissa och hennes kompis Patricia. Vi drack en varsin öl, och jag och Björn delade på en pizza. Vi gick sen och spanade på Nordman och sedan till Seaside där min systers pojkvän spelade. Vi såg hans band och gick sedan hemåt. Melissa kom sen och hämtade Sotis som varit med William och hans kompis på kvällen.

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

8 thoughts on “Hundvakt, Folkrace & Å-festen.

 • 10 juni, 2019 at 12:38
  Permalink

  Nordman är en av mina stora favoriter sedan jag var barn, såg han förra året, magiskt!
  Mysig Lördag ni verkar ha haft. Så söt Sotis är <3 Måste ha varit underbart att få ha hand om sötnosen.

  Reply
 • 10 juni, 2019 at 00:44
  Permalink

  Vilken underbar helg du har haft, så mysigt att få vara hundakt igen. Sotis ser ut att trivas där. Själv har jag sett klart på säsong 2 av the handmaids tale. Imorgon tar jag de 3 första avsnitten av säsong 3 😉

  Reply
 • 9 juni, 2019 at 23:11
  Permalink

  Alltså Åfesten hade vi tänkt gå på hade fixat barnvakt och allt, vi vart så besvikna då Smith & Thell ställde in sin spelning, vi hade ju liksom tänkt se dem och då vart det inte att vi gick, men kan tro det var bra där

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: