Sist jag fick ett skrubbsår…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag undrar smått när jag hade skrubbsår senast. Det måste varit i vintras när jag ramlade på isen. Det var snorhalt och jag rev upp hela handen. Var blå och fick plocka en hel del stenar ur såret. Det sprack dessutom upp så som på bilden. Smärtsamt var det i alla fall, finns få saker som svider som när man får skrubbsår.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Sist jag fick ett skrubbsår…

 • 21 juni, 2019 at 08:22
  Permalink

  Det kryper i hela kroppen när jag hör ordet SKRUBBSÅR. Kommer ihåg när man var liten och spelade fotboll på gräs och hade hela kroppen full med skrubbsår, usch! Nu på äldre dagar får man tack och lov inte lika många men det är en del som kommer med klantighet.

  Reply
 • 21 juni, 2019 at 08:44
  Permalink

  Låter inte det minsta skönt! Jag minns faktiskt inte sista jag fick ett skrubbsår, hehe.

  Reply
 • 21 juni, 2019 at 09:21
  Permalink

  Ojj fy vad ont. Jag hatar att vara ute på vintern. Snön har kommit och man inte ser isen ?? så ramlar man!! Nej ush ??❤️

  Reply
  • 22 juni, 2019 at 19:45
   Permalink

   Jag med, föredrar sommaren för det är betydligt mer sällan man ramlar då.

   Reply
 • 21 juni, 2019 at 10:10
  Permalink

  Åh jag halkar ALLTID på vintern. Lyckas alltid kliva på just den enda isfläcken som finns

  Reply
 • 21 juni, 2019 at 10:10
  Permalink

  Urs för att ha dkrub sår tycker det svider någåt otroligt ?

  Reply
 • 21 juni, 2019 at 23:55
  Permalink

  Ajaj det där måste ha gjort riktigt ont när du fick det såret. Och det gör så ont när man ska göra rent det usch 🙁 stackare 🙂

  Reply
 • 22 juni, 2019 at 10:24
  Permalink

  Ajaja så ont, men det är så lätt att hallka

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: