Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag undrar smått när jag hade skrubbsår senast. Det måste varit i vintras när jag ramlade på isen. Det var snorhalt och jag rev upp hela handen. Var blå och fick plocka en hel del stenar ur såret. Det sprack dessutom upp så som på bilden. Smärtsamt var det i alla fall, finns få saker som svider som när man får skrubbsår.

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

Fb-Button

20 kommentarer

  1. Det kryper i hela kroppen när jag hör ordet SKRUBBSÅR. Kommer ihåg när man var liten och spelade fotboll på gräs och hade hela kroppen full med skrubbsår, usch! Nu på äldre dagar får man tack och lov inte lika många men det är en del som kommer med klantighet.

  2. Ojj fy vad ont. Jag hatar att vara ute på vintern. Snön har kommit och man inte ser isen ?? så ramlar man!! Nej ush ??❤️

  3. Ajaj det där måste ha gjort riktigt ont när du fick det såret. Och det gör så ont när man ska göra rent det usch 🙁 stackare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: