Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Sommarfina naglar & fötter.

Gick ner till Katrin på Daily life spa idag. Fick naglarna fixade och tog även och unnade mig själv fotvård.

Jag tycker mycket om att gå till Daily life spa, och i år är det 6 år sedan jag började. Kanske även ungefär prick på dagen.

Jag fick börja med fotvård och gud så skönt det var att få fötterna fixade.

Alltså fotbad hur ljuvligt?! Ser ni mina myggbett…

Efteråt fick jag ta naglarna, alltså hur fin färg?!

Barfotabarn med gröna tånaglar i gellack. Hur fint är det inte ändå med grönt och glitter?!

24 Comments

 1. Fotvård är nått som.jag skulle vilja testa. Det verkar vara så himla skönt. Vad brukar din fotvårdare göra på dig?

  1. Det här var andra gången, gjorde förra sommaren med. Det är fotbad, fotmassage, sedan filas och tas massa hud bort och sedan får man olika lotions och så målas naglarna med gellack 😀

 2. Fantastiskt skönt med fotbad. Det är så lyxigt att få gå på salong och man känner sig som att man fått nya fötter när man går därifrån. Riktigt snygga naglar både på händer och fötter 🙂

 3. Jag vill med så gärna ha fina långa naglar men pga arbete får jag inte. Gick dock på pedikyr här om veckan och oj så skönt de var och mina tånaglar är fina (:
  Glad midsommar (:

 4. Så fina naglarna blev!? Det låter så skönt att få fötterna ompysslade. Jag har faktiskt aldrig varit på fotvård, men det kanske inte vore så dumt att köpa hem ett fotbad.

 5. Vilken härlig lyx dag du fick med både nya naglar och fötter. Jag var också iväg och fixade naglarna idag. Skönt att fått den nya och fina när sommaren drar igång på riktigt

 6. Hur skönt är det inte att få fossingarna ompysslade?fingernaglar i all ära men fötter och pedikyr, det är sommarkänsla för mg faktiskt!

 7. Så glad jag blir över att läsa att du lyckades iaf fixa nya naglar och få fotbad då det inte var så lyckat med fransarna. Fotbad är ju riktigt skönt. 🙂

 8. Åh vad lyxigt med pedikyr med, jag var och fixade mina naglar igår! Har gjort mina i nio (!!) år nu! Känner mig naken utan ??

 9. Du är så fin i färgerna, skönt med fotvård, fast jag har sån fotförbi så jag ogillar att ha någon som pysslar med dem ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: