Sitter i skrivande stund vid datorn. Jag har egentligen inte gjort så mycket idag tänker jag, samtidigt som jag inser att lite har ändå skett. Mitt hår blev spontant lockat för att jag kände lusten, och jag har en maskin med disk som nu är klar. Jag hat ätit både frukost och mellanmål, och vet att det snart är dags för lunchen.

Fördelen med semestern är att man inte behöver sitta och lägga så galet mycket tid i tanken på vad man borde göra, utan man kan göra precis vad sjutton man vill. För vem bestämmer att man ska stressa ihjäl sig även under ledigheten?!

Fikat ovan avnjöt jag tillsammans med William och Björn i veckan. De håller på att renoverar huset där Björn bor och jag tyckte gott vi kunde fika på Björns stora balkong. Det blev en “ät snart” bakelse och köpta ICA kakor på Björns porslin.

Idag eller mer precis runt 17:00 ska jag vara i Kniva för att gå på tipspromenad likt varje söndag på sommaren. Jag började gå den när William var bebis, och så har det fortsatt. Någon gång har det varit vinst men oftast inte, det är okej för det trevligaste är ändå att gå tipsrundan och fundera kring svaret på frågorna.

Hoppas just du har en fin söndag!

28 kommentarer

 1. Den fikan skulle sitta fint här också!?
  Jag funderade lite kring det här att inte göra så mycket. För så som jag tänker gör man ju något även då, nämligen t ex vilar och tar det lugnt. Man kanske dagdrömmer eller reflekterar över saker i livet. Allt det uppräknade ser jag som väldigt viktiga saker, och rentav avgörande för hur bra man mår i längden?
  Lillan Kind recently posted..Jag har äntligen lyckats!

  1. Åh förstår det, den var väldans god också :D. Ja precis så är det, då får man ju också tiden till att tänka och låta kroppen få lite ro 🙂

 2. Så otroligt skönt att inte ha några måsten utan att få göra det man känner för och slippa all stress. Fikat ser ju jättegott ut & verkligen så fin tradition med tipspromenaden, hoppas du får en fin kväll! 🙂
  Yela recently posted..Välkommen!

  1. Ja det är det verkligen, har varit ett tungt år för mig så blev verkligen skönt med ledighet :).
   Åh ja det är absolut så :). Detsamma fina du 🙂

 3. Jag har nyss kommit in efter en blöt promenad ihop med Frost,
  det finns inget dåligt väder men just regn är icke min favorit 😉

  Elin å hennes kompis hade tänkt tälta hemma i kompisens trädgård men det gick över i å med regnet.

  Nu ska jag påbörja projektet dagens middag… idag blir det chili con carne och bröd där till.

  Lycka till på tipspromenaden som Du nyss har börjat gå 🙂

 4. Gud vad skönt med semester, du får njuta ordentligt nu! 🙂 Jag har också haft lite semester nu under juni efter att jag har tagit examen, men ska komma igång och börja jobba deltid under nästa vecka 😀

  1. Det är jättemysigt och sen kul med lite hjärngympa :D. Just dessa brukar jag dock sällan vinna på då det är lottning hehe, bättre är de Lions håller i då brukar jag kunna ha chansen, men det är i april och september 🙂

 5. ja men det är så mysigt o fika ute men ja kanske lite mera fika liite vväl ofta bara hi hi
  ja men det Får man på sommaren säger barnen ha ha

  behöve han göra mycket med huset? han kanske är en son som gillar o pyssla då är det ju bra
  ha en fin måndag kram
  Ullie recently posted..På vår inglasade

 6. Det är ju så himla mysigt att fika på sommaren och en tårtbakelse är aldrig fel, trots att jag föredrar paj eller glass om man sitter ute. Hoppas det gick bra på tipspromenaden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: