Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att jag nog spenderar tiden med en bok, eller någon streamingkanal. Det kan också vara så att jag sitter en stund vid internet och slösurfar för att fördriva tiden. Upplever dock att det kan vara ganska skönt med det där sommarregnet någon gång ibland men inte för mycket, mest för att det rensar luften en stund.

Nu är juniutmaningen slut, men en ny utmaningen är igång för juli om du missat det. Ämnen är ute så du kan tidsinställa inlägg om du vill, hoppas vi ses i juliutmaningen!

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Amndiz
Kraka
it_is/Anette
Hannafialotta
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Kirsi
Carolina
Marina
Benita / Livsturisten
Elisa
Trollet
FruElversson

36 kommentarer

 1. Håller med tycker det är mysigt med regniga dagar för då kan man läsa böcker och se serier. Men blir lite deppigt om det bara är regniga dagar på sommaren. 🙂

 2. Ja ibland är det skönt med regn. Åska också för att rensa luften lite. Har inte haft tid att läsa på väldigt väldigt länge. Snart så är de min tur 🙂

 3. Sommarregn är så skönt. Håller med dig att det rensar luften. Sitta & läsa en bok & mysa upp sig i soffan 🙂

 4. En dag i sommarregn för mig är en UNDERBAR dag! För regn ser vi inte mycket av på sommaren här. Skönt att få en anledning till att slappa och slippa gå ut 😉

  Fast det beror såklart på vad planerna för dagen var från början… Inte alltid att det passar så bra med regn 😀

  Ha en härlig dag!

 5. Åh tycker också att sommarregn är så himla mysigt och friskt. Älskar mest när det kommer på kvällen eller natten så man kan ligga i sängen och somna till ljudet av regnet mot fönstret <3

 6. Det får gärna regna om nätterna 😉
  När jag sover i husvagn gillar jag då regnet smattrar mot taket… mysigt 😀

  svar Jag vet faktiskt inte om katten skulle acceptera att få en nylonstrumpa dragit över sig men om det funkar så borde ju fästingarna få lika svårt att krypa på katt som människa, Du får testa.

 7. Det har faktiskt knappt regnat här i nollåttaland måste jag säga. Å när det väl regnade var det på sena efermiddagar och under nätterna. Om det regnar på dagtid tycker jag att det faktiskt luktar så himla gott. Å när det väl regnar dagtid öppnar jag datorn betydligt tidigare än vid klockan 21:00 på kvällen;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa