Det är bra med rätt kreditkort.

Inlägget är i samarbete med Kortio.

Så här i semesterresor tider så tror jag de flesta funderar på hur man ska hantera pengarna. Visste du till exempel att det brukar rekommenderas att skaffa kreditkort för resa? Det hade jag koll på då många i min närhet reser. Det finns nämligen fördelar med att just ha kreditkort när man är borta, sedan ska man så klart då se till att redan innan gjort upp en budget så man kan betala in pengarna när räkningen kommer. Easyliving har 0% i valuta påslag och det är hur ju väldigt bra.

Det finns en tjänst vid namn Kortio erbjuder en hjälp i att hitta rätt kredit just för dig. Som du säkert vet är det lätt så att man känner sig som man hamnat i en djungel när man ska hitta rätt åt sig själv, för jag tror att det omöjligt enbart kan vara jag som tycker att det är väldigt svårt att hitta rätt kring alla former av alternativ som finns att välja mellan. Det är här tjänsten Kortio är ett bra alternativ som gör att man slipper leta själv, och istället får hjälp att välja rätt redan från början. Det tycker i alla fall jag är hur bra som helst.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: