På morgonmötet idag bestämde sig jag och min fina kollega Anneli att vi ska börja ta promenader på rasten. Detta för att istället för att sätta oss och bara vara utslagna faktiskt få friskt luft och rörelse. Gissa om det var skönt, jag kände att energin kom tillbaka där efter lunchen med eleverna.

Ibland behövs det inte mer än naturen för att bara få dra i sig allt det man behöver. Att bara stå där och kolla ut över den värld vi får leva i. Tänk att du och jag, oavsett vart vi befinner oss i världen är under samma himmel. Vi har samma jord under våra fötter och är en del av den värld vi får uppleva. Det är höst ute och kylan är påtaglig numera, ändå är det något speciellt med solen som finns där bakom molnen. Den gav en liten hälsning ner i vattnet när vi stod vid bryggan och tittade ut över vattnet.

Annars idag har jag lagat den där enkla grytan igen. Jag har gått till och från Maxi, men sitter och klurar på att gå lite till. Mina steg är redan tagna, men det är skönt att komma ut i luften och få andas oavsett.

Hoppas du har haft en jättefin tisdag. För mig återstår 1,5 dagars arbetsvecka. Ibland känns det galet hur snabbt tiden går när man är deltidare.

24 kommentarer

  1. Man tror ofta att man skall bli ännu mer trött, men frisk luft och dagsljus gör verkligen sån skillnad. Låter som lagom mycket jobb kvar av veckan

  2. Härligt att komma ut på rasten, kan tänka mig att det ger mycket ny energi! Gryta är så himla gott men gör det aldrig tyvärr hehe.

  3. Vad fin blogg du har! Och vad duktig du är som går ut och rör på dig så mycket! Om en annan var lika duktig, jag blir stolt om jag går ut och går en gång per dag, haha! ?jättefin bild på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: