Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Om jag gör, som lärare och studerar på avancerad nivå till specialpedagog känns det som ett måste. Smartphones i alla ära, men att skriva ner saker med pennan passar mig väl.

Som lärare får vi kalendrar på jobbet, det medför att jag nu provar en ny och större variant. Den heter stora Fundo-kalendern och den är jättebra. Stora tydligen fält där man lätt kan fylla i vad man ska arbeta med under veckan med eleverna.

Använder du kalender?

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan

30 kommentarer

 1. Ja jag måste ha en kalender så du är långt ifrån ensam om att fortfarande köra med de “gamla” haha
  Mobilens almanacka missar jag bara på
  Wifeey recently posted..Julklappar?

 2. YES 😀
  Vi har en “köksbänksalmanacka” som gäller från skolstart till sommarlov och där skriver jag/vi upp allt från hur långt jag går till aktiviteter och skolgrejjer.
  Perfekt.

 3. Gillar oxå att skriva ner allt i kalender,tycker bara det är knepigt att skriva in det i min iphone haha,kramar o fin dag

 4. Jag skriver ner cirka allt på min mobilen meeen älskar kalendrar och att skriva för hand!! Får mer saker gjort då typ haha!! 😀

 5. Jag använder aldrig kalender. Är så peppad på att skaffa men så svårt att hålla reda på det. Men nu när jag börjar plugga så kanske jag behöver ändra det.

  Svar: jag ska läsa naturkunskap 2 för att kunna läsa vidare sen. 🙂
  Lil babustyle recently posted..Ansiktsmasker

 6. Ojaaa jag använder almanacka både i bokform och en på väggen =))… fr. min ras-klubbens årliga almanacka som vi hundägare kan skicka bilder som sen blir till årets almanacka! Jag vill ha så lite som möjligt med sociala-media i mitt privata liv så jag tar den hederliga metoden S

 7. Nuförtiden har Anders och jag en gemensam kalender på nätet. När vi skriver in nåt i den som finns i telefonen (eller datorn) så poppar det upp i alla enheter vi har (telefoner, plattor, datorer…). Vete tusan hur det går till (Anders har fixat det) men det är superbra. Vill man så ploppar det upp en påminnelse när noteringen närmar sig att infalla också. Är vi hemma så plingar det till lite överallt 😀
  Ama de casa recently posted..Nästa stopp på resan…

 8. Skulle inte klara mig utan min fysiska kalender. Annars skulle mobilen pipa hela tiden och då skulle jag bli galen. Lättare att få en överblick i kalendern också och att skriva för hand i den passar mig bra.
  Mina recently posted..Drar till Bahamas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: