Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag hoppas verkligen att jag aldrig blir tvungen att flytta, alltså flytta mot min vilja. Men om jag skulle bli det skulle jag söka mig ut i en stuga på landet. Jag känner ofta den där längtan inom mig att bo i ett hus på landet och bort från människor, att få vara ett med naturen och andas tystnad och lugn. Kanske ha några rådjur som går in på gården då och då. Vad vet jag, men att få lugnet jag saknar i livet.

Deltagare i septemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Minresatumörmittliv
Zinnie
it_is/Anette
Kraka
Hannafialotta
Ditten_datten
Knaset
Birgit
BP-Computerart
Frida
Stenhagenbettan

6 kommentarer

  1. Här är vi totalt olika. Jag läser ju ett antal bloggar, några av dom bor på landet eller ha en stuga. Det är fantastiskt att titta på bilderna de lägger upp med rådjur, hjortar med mera. Men jag skulle på lappsjuka efter max två dagar. Tänk dig att varje gång du behöver köpa nåt – mat eller medicin – måste du ta bilen många kilometer för att komma till civilisationen… Men en helg går nog bra;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa