Inlägget är i samarbete med Canvasbutik.se

Nu så här på hösten blir jag alltid lite extra peppad med att göra om hemma. Det är om att hemmet bli extra viktigt för mig på hösten. Det kan ju bero på att mer och mer tid spenderas inomhus. Jag är i alla fall sådan som hellre går in på hösten och dricker en kopp te i soffan insvept med en filt, mot att likt sommaren spendera mer tid utomhus för att ta del av så mycket sol och värme som bara går.

Därför har jag uppmärksammat att jag ofta hittar nya saker jag vill ha till hemmet. Det är just under hösten som jag uppdaterar mitt hem med någonting nytt, något som känns helt rätt just där och då. Så nu har jag insett att jag skulle vilja ha en stor canvastavla att sätta bakom min soffa. Det var därför extra roligt när jag såg att företaget Canvasbutik har hela 20% off i helgen på sina Natur och djur motiv. De har även rabattkod om du signar upp på deras nyhetsbrev. Jag som älskar rabatter ser sånt här som något som lockande att handla, för varför betala mer när du kan betala mindre?

Canvasbutik erbjuder många olika former av tavlor, de har Posters och även posters citat. Båda dessa är sådana saker som jag verkligen tycker om, och eftersom jag tänker att jag nu vill få lite nytt så håller jag alltså på att riktigt söker kring vad som skulle passa här hemma. Jag vet någonstans att det blir så glädjefyllt med nyheter i hemmet. Det är något speciellt med att ha en poster, canvas eller tavla som man riktigt kan titta in i och fundera kring hur man själv känner för motivet man ser. Jag som högkänslig ser gärna djupet i en bild. Jag vet inte hur detta skall kunna förklarar med ord, men när jag ser en bild så är det som att den talar rakt till mig genom sitt språk. För andra är det bara en bild, men för mig är det något mera det är ett uttryck en känsla och någonting magiskt och värt att beröras av.

Jag vill verkligen uppmuntra dig att gå in på Canvasbutik här i helgen, berörs av de vackra bildspråken som finns på tavlorna och utnyttja rabattkoder. För nog är det viktigt att passa på medan man kan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: