Alla helgons dag idag. Gör du något speciellt denna dag för att hedra älskade som inte längre finns här?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Eftersom jag befinner mig i Falun kommer jag att tända ljus för mormor idag här hemma. Jag borde kanske tänka på morfar och pappa också, och det gör jag så klart. Men mormor stod mig så nära så naturligt blir det lite mer nära till henne. Jag var 9 år när pappa dog, 13 år när morfar dog och 34 när mormor dog. Det är självklart att jag känner mer sorg inför mormor eftersom hon funnits med mig så länge.

Kommer du att tända något ljus idag?

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Alla helgons dag idag. Gör du något speciellt denna dag för att hedra älskade som inte längre finns här?

 • 2 november, 2019 at 15:46
  Permalink

  Jag hade velat ända ljus på gravarna men det är så långt. Tänder här hemma istället för min morfar som stod mig väldigt nära och också för min allra bästa vän och hennes dotter som lämnade på tok för tidigt ?❤️

  Reply
 • 2 november, 2019 at 20:22
  Permalink

  Som du skriver så är det helt naturligt att du tänker mera på din mormor som du haft som vän under så lång tid. Kan tänka mig att tankarna på din pappa bleknar mer och mer ju längre tiden går. Så är det för mig åtminstone…
  BP recently posted..Oväntat inlägg med bokmärken på Alla helgons dag

  Reply
  • 3 november, 2019 at 05:27
   Permalink

   Ja så är det verkligen :). Jo det är ju så, känns mest som han funnits men samtidigt inte 🙂

   Reply
 • 2 november, 2019 at 20:24
  Permalink

  Tycker faktiskt det är en himla fin dag ändå när man tänder på gravar! Var iväg nu ikväll med pappa för att tända på några gravar och man blir så varm i hjärtat av att se alla ljus <3 Kram
  Emma Engström recently posted..Jackets for winter

  Reply
  • 3 november, 2019 at 12:15
   Permalink

   Åh så roligt att du är med i utmaningen :). Har lagt till dig på listan :D. Sedan kul att du tycker det, alltid roligt när nya personer tittar in. Ska gå och besöka dig nu :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: