Att öppna ett paket, med fel plagg…

I torsdags hämtade jag ut ett paket. Me&i hade rea så jag passade på att köpa två billiga klänningar och en jag inte kunde bestämma mig om jag ville ha tidigare till fullpris. För er som säkert undrar vilken det var så är det den svarta klänningen ovan med glitter som är lite som en stort t-shirtklänning typ.

Jag köpte även en grön omlottklänning som jag kände att denna blir perfekt. Sedan en blå klänning med svarta fåglar på. Döm av mina besvikelse när jag öppnade paketet och jag fått fel produkt. Istället för min blåa fågelklänning hade jag fått en cerise t-shirt… Har kontaktat Me&I och får svar imorgon, men du kan ju ana besvikelsen. Är också så drygt när man ska skicka tillbaka och hålla på. Sånt där som stjäl tid och engagemang. Men vill ju ha rätt klänning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Att öppna ett paket, med fel plagg…

 • 3 november, 2019 at 21:04
  Permalink

  Nä fy vad tråkigt!! Hoppas dom rättar till det utan krångel, rätt ska vara rätt. Jag har beställt lite kläder från USA, det är bara att hoppas att dom kommer överhuvudtaget 😀 Lycka till!!

  Reply
  • 7 november, 2019 at 13:20
   Permalink

   Ja då, ska få klänningen när de inventerat klart. Känns dock som det kan ta sin lilla tid 😉

   Reply
 • 3 november, 2019 at 21:16
  Permalink

  Så jäkla surt.
  Att det kan bli fel är väl mänskligt men då det drabbar en själv är det inte kul.

  Reply
 • 3 november, 2019 at 23:20
  Permalink

  Förstår besvikelsen. Man vill ju gärna få rätt direkt. Hoppas det går fort att få byta

  Reply
 • 4 november, 2019 at 01:11
  Permalink

  Vad tråkigt att du fick fel klänning det tar verkligen ner ens energi när man får en besvikelse när man tror att det är rätt klädesplagg men när man öppnar det så är det fel. Hoppas att det går att lösa så du får rätt kläder 🙂

  Reply
 • 4 november, 2019 at 01:24
  Permalink

  Men nej va tråkigt alltså det är så drygt när man får hem fel saker, och hur kan man ens ta fel på en blå klänning och en ceris tröja så tröttsamt, och håller med det är ju så drygt att behöva hålla på och skicka tillbaka man vill liksom få rätt från början ju ?❤️

  Reply
  • 7 november, 2019 at 13:20
   Permalink

   Ja kanske mest för att det är drygt att hålla på att maila, fixa returer och sånt där :-p

   Reply
  • 7 november, 2019 at 13:08
   Permalink

   Ja det tar ju tid för en :/. Jag hoppas verkligen att allt blir smidigt snart 🙂

   Reply
 • 4 november, 2019 at 09:55
  Permalink

  Åh det är verkligen så himla tråkigt när man fått fel produkt hem. Även om det man beställt och sett fram emot inte passar. Sånt kan göra mig jättebesviken faktiskt

  Reply
 • 4 november, 2019 at 12:10
  Permalink

  Men å nej vad trist att få fel saker, när man verkligen sett fram emot något. För övrigt älskar jag att shoppa på nätet, orkar inte få och leta i butik och man kan ju alltid returnera. Hoppas du får det du beställt så det inte är slut
  Lexochlogan recently posted..KONTORSHOTELL

  Reply
 • 4 november, 2019 at 17:53
  Permalink

  Åh Me & I har jag aldrig hört om men ska kolla in dom för de var jättefina plagg du köpt, älskar den gröna klänningen! Men usch så tråkigt att de skickat fel, förstår att du blev besviken! Hoppas du får bra hjälp från företaget & får hem din fågelklänning ☺️
  Yela recently posted..Bloggen 2 år!

  Reply
 • 4 november, 2019 at 18:01
  Permalink

  Så bökigt då de blir fel 🙁 Hatar sånt 🙁 Hände mig med då jag köpte en julklapp till sambon men ist för hans storlek så skickades min storlek ist..man kände bara; ghaaa!

  Reply
 • 4 november, 2019 at 18:27
  Permalink

  Vad tråkigt att man inte får det man beställer ? förstår verkligen att du blev besviken vem skulle inte bli det , tror jag nog dom flesta skulle bli. Hoppas det löser sig och du får rätt saker som du beställt .

  Reply
 • 5 november, 2019 at 07:55
  Permalink

  Nej vad tråkigt att det blev fel och att du måste skicka tillbaka tröjan. Oödigt jobb liksom. Hoppas att det löser sig med den blå fågelklänningen. Klänningarna ser verkligen snygga ut, tänker att de passar till det mesta beroende på matchning.
  Hannas krypin recently posted..The magic pill – kan man äta sig frisk?

  Reply
 • 12 november, 2019 at 22:07
  Permalink

  Ännu en orsak till att inte handla på nätet, enligt mig.
  Bättre att handla på plats kunna prova och gå lycklig hem

  Reply
  • 12 november, 2019 at 22:17
   Permalink

   Jag handlar via homeparty 🙂 . Man provar kläderna i lugn och ro hemma, handlar via en säljare och får hem kläderna. Gjort så sedan 2006 och detta är första gången det blivit fel :). Känns helt okej 🙂 .
   Kommer aldrig mer handla i butiker om jag slipper ?

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: