I torsdags hämtade jag ut ett paket. Me&i hade rea så jag passade på att köpa två billiga klänningar och en jag inte kunde bestämma mig om jag ville ha tidigare till fullpris. För er som säkert undrar vilken det var så är det den svarta klänningen ovan med glitter som är lite som en stort t-shirtklänning typ.

Jag köpte även en grön omlottklänning som jag kände att denna blir perfekt. Sedan en blå klänning med svarta fåglar på. Döm av mina besvikelse när jag öppnade paketet och jag fått fel produkt. Istället för min blåa fågelklänning hade jag fått en cerise t-shirt… Har kontaktat Me&I och får svar imorgon, men du kan ju ana besvikelsen. Är också så drygt när man ska skicka tillbaka och hålla på. Sånt där som stjäl tid och engagemang. Men vill ju ha rätt klänning.

32 kommentarer

 1. Nä fy vad tråkigt!! Hoppas dom rättar till det utan krångel, rätt ska vara rätt. Jag har beställt lite kläder från USA, det är bara att hoppas att dom kommer överhuvudtaget 😀 Lycka till!!

 2. Vad tråkigt att du fick fel klänning det tar verkligen ner ens energi när man får en besvikelse när man tror att det är rätt klädesplagg men när man öppnar det så är det fel. Hoppas att det går att lösa så du får rätt kläder 🙂

 3. Men nej va tråkigt alltså det är så drygt när man får hem fel saker, och hur kan man ens ta fel på en blå klänning och en ceris tröja så tröttsamt, och håller med det är ju så drygt att behöva hålla på och skicka tillbaka man vill liksom få rätt från början ju ?❤️

 4. Men å nej vad trist att få fel saker, när man verkligen sett fram emot något. För övrigt älskar jag att shoppa på nätet, orkar inte få och leta i butik och man kan ju alltid returnera. Hoppas du får det du beställt så det inte är slut
  Lexochlogan recently posted..KONTORSHOTELL

 5. Åh Me & I har jag aldrig hört om men ska kolla in dom för de var jättefina plagg du köpt, älskar den gröna klänningen! Men usch så tråkigt att de skickat fel, förstår att du blev besviken! Hoppas du får bra hjälp från företaget & får hem din fågelklänning ☺️
  Yela recently posted..Bloggen 2 år!

 6. Så bökigt då de blir fel 🙁 Hatar sånt 🙁 Hände mig med då jag köpte en julklapp till sambon men ist för hans storlek så skickades min storlek ist..man kände bara; ghaaa!

 7. Vad tråkigt att man inte får det man beställer ? förstår verkligen att du blev besviken vem skulle inte bli det , tror jag nog dom flesta skulle bli. Hoppas det löser sig och du får rätt saker som du beställt .

  1. Jag handlar via homeparty 🙂 . Man provar kläderna i lugn och ro hemma, handlar via en säljare och får hem kläderna. Gjort så sedan 2006 och detta är första gången det blivit fel :). Känns helt okej 🙂 .
   Kommer aldrig mer handla i butiker om jag slipper ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: