Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Sådan är jag i trafiken…

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är oftast promenadist och rör mig genom att använda benen. Då brukar jag svära över cyklister och anse att dessa borde gå i trafikskola. Cyklister är sådana som jag får väldigt onda tankar kring. Mest för att jag blir väldigt upprörd när man nästan blir överkörd på gångbanan för att de anser sig få använda både cykel- och gångbanan. Detta ogillar jag skarpt!

Som bilist stör jag mig och svär på cyklister som kör rakt ut i vägen. Jag svär en del på folk utan reflex också, sitter och tänker varför dessa har ett behov av att bli överkörda?! Ja det är väl sådan som beskriver mig i trafiken.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

18 Comments

  1. Haha åh va jag känner igen mig! Kan också bli så irriterad på cyklister både när jag promenerar & kör bil, så många som inte borde få sitta på en cykel ? Också jobbigt med folk som bara går rakt ut i vägen! Jättekul inlägg att läsa ?

  2. Cyklister är otroligt jobbigt då som cyklar på gånngbaner och ser sej inte alltid för i trafiken nu i deta mörker bör man har en reflex så att belisterna ser i mörker

  3. Hehe, i trafiken är jag nog fortfarande rätt… nybörjare. Fick körkortet i onsdags så.. 🙂 Inte hunnit köra privat ännu då bilen står i Stockholm över helgen.. Sambon tog den till jobbet..
    Men jag promenerar väldigt mycket och kan svära över bilister som inte stannar, eller som kryper fram vid övergångsställen istället för att STANNA bilen (speciellt när jag går med tre barn som även de blir osäkra på om bilen kommer att köra över dem eller inte)..

  4. Jag är nog ganska lugn o trafiken, jag kan bli irriterad på hur folk beter sig men aldrig arg. Kör relativt mycket bil, ja dagligen men helst av allt åker jag nog med

  5. Jag håller med dig om typ allt. Jag vill lägga till att jag retar mig på de som ligger sisådär tjugo kilometer i timmen under hastigheten när det är bra väglag. Likaså retar jag mig på de som går mitt i vägen på parkeringsplatser. Fast jag på just den punkten gör samma sak…..

  6. Ja du, dessa cyklister… Om det är så illa i Falun så avråder jag dig att komma till huvudstaden som promenadist (vilket coolt ord du har uppfunnit där!). Det är förenat med livsfara att bland annat gå över vägen på ett övergångsställe och dela gång-/cykelväg med cyklister här. Dessvärre cyklar de även som dårar under vintern trots snö och is…

    1. Ja visst är promenadist ett bra ord :D. Man får leka med orden :D. Fy, känns som det där är lite typiskt cyklister :-o. Får ofta lite hjärtsnörp av dem :-o. Uppsala ska vara lika, och Lund med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: