Jag skrev för någon vecka sedan att det blev fel i beställningen jag gjorde på Meandi. Var första gången det blev fel, men nu fick jag i alla fall rätt.Den här klänningen är så söt och kommer bli perfekt som jobbklänning.

Vad var det senaste klädesplagget du köpte?

2 kommentarer

  1. Åh så roligt det äntligen blev rätt med klänningen❤️ oj tror det var ett bra tag sen har handlat sjukt lite kläder detta år, av någon anledning har det slutat med att ja köpt måleri och pyssel saker istället ?❤️
    Jessica recently posted..Önska inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: