Studiedag på Lerdalshöjden i Rättvik.

Idag åkte jag till Rättvik och Lerdalshöjden för att ha studiedag. Det var verkligen hur givande som helst. Kände när jag var där att det är precis så här en studiedag ska vara. Vi blev erbjudna att sova över på hotellet men jag valde att vara hemma och åka dit till morgonen istället. Jag är inte så mycket för att sova borta, samt att jag behövde få bromsarna på bilen fixade innan besiktningen.

Hur som helst har det varit skönt att befinna sig på lite konferens, god mat och god fika. Sedan så härliga skratt och massor av kunskap, så här skulle alla studiedagar vara anser jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Studiedag på Lerdalshöjden i Rättvik.

 • 12 november, 2019 at 20:04
  Permalink

  Men vilken mysig dag! God fika också!
  Jag gillar inte heller att sova borta , men hotell kan vara mysigt ibland ? hoppas du får en toppen kväll ❤️
  Paulina recently posted..FILM TIPS

  Reply
 • 12 november, 2019 at 20:09
  Permalink

  Va skönt att studiedagen var så givande, det gör ju så mycket att faktiskt få göra något som är givande ☺️ Tyvärr har det saknats på i princip alla studiedagar jag varit på. Tycker inte heller om att sova borta utan sover allra helst hemma ? Fikat ser förresten så gott ut!
  Yela recently posted..Bra nyheter & Shopping

  Reply
 • 12 november, 2019 at 20:13
  Permalink

  Det är ju precis såhär en studiedag ska kännas efteråt! Att man fått ny kunskap, massor med skratt och känner sig nöjd! Skönt att du fick bromsarna fixade med 🙂
  Sanna recently posted..Snart december ☆

  Reply
 • 12 november, 2019 at 20:36
  Permalink

  Såna planeringsdagar är ju så givande 🙂 När jag var på planeringsdag så var det föreläsningar hela dagen och de var väldigt givande 🙂 Vilken fin miljö det är där, jag är så avundsjuk på all snö ? Skicka hit lite snö till mig haha 🙂
  Jennysvardag recently posted..Snön är borta, mamma!

  Reply
  • 12 november, 2019 at 20:43
   Permalink

   Åh ja verkligen :D. Ja det var verkligen mycket där. Misstänker dock att det mesta här i Falun töat bort imorgon, Rättvik får nog ha kvar ett tag :).

   Reply
 • 12 november, 2019 at 20:40
  Permalink

  Men åhhh så fint det ser ut, rena rama julkortet! Förstår att du trivdes med den studiedagen, hoppas det gick bra att köra också!

  Reply
  • 12 november, 2019 at 21:06
   Permalink

   Ja det var verkligen vackert där i Lerdalshöjden i Rättvik :D. Ja så fin verkligen 🙂

   Reply
 • 12 november, 2019 at 20:57
  Permalink

  Jag förstår jag gillar inte heller att sova borta . Va är det man säger hem ljuva hem .
  Vilken härlig fika du hade ?. Ha en fortsatt härlig tisdag
  Therese Carlsson recently posted..Godmorgon finisar =)…

  Reply
 • 12 november, 2019 at 21:17
  Permalink

  Så kul med konferens och god mat på ett trevligt ställe ❤ En natt på hotell tackar jag aldrig nej till. Älskar att bo på hotell och att få hotellfrukost ?
  Mina recently posted..Ett viktigt beslut för framtiden

  Reply
  • 12 november, 2019 at 21:35
   Permalink

   Åh ja det var verkligen det :). Förstår det, jag bor dock på hotell i och med studierna så denna gång orkade jag inte 🙂

   Reply
 • 12 november, 2019 at 21:45
  Permalink

  Vad härligt att din studiedag blev så lyckad! Jag är inte heller ett jättestort fan av att sova borta, att sova hemma är det bästa!❤️ Och det bästa med sådana konferenser är den fantastiska maten och fikan! Mums ?
  Tina recently posted..(Förra) Veckans maträtter!

  Reply
 • 12 november, 2019 at 23:03
  Permalink

  Skönt att kändes givande. Så drygt när man åker på nåt som inte ger en nånting. Hoppas du haft en lugnt & mysig kväll nu 🙂

  Reply
 • 13 november, 2019 at 07:21
  Permalink

  Ska jag erkänna nått galet 😉 jag är avundsjuk på Dig som fått vara med på en givande studiedag… är det nått jag verkligen kan sakna är att inte orka lära mig nya saker i ett längre perspektiv då hjärntröttheten sätter stopp. Jag skulle njuta hundrafalt 😀 om jag fick åka i väg å få lite ny inspiration.
  Det låter knäppt jag vet 😀 😀

  Då bromsar på bilen är relativt nödvändiga så förstår jag Du vill ha dem åtgärdade.

  Reply
 • 13 november, 2019 at 10:09
  Permalink

  Har varit i Rättvik en eller 2 gånger tidigare och det är ju verkligen jättefint där. Mysigt att ha studiedag där, man trivs jättebra där. Hoppas ni får vara där fler gånger 🙂

  Reply
 • 13 november, 2019 at 12:05
  Permalink

  Skönt med studiedag, hade önskat en sådan varje vecka på jobbet, antingen måndag eller fredag 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: