Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Skulle du kalla dig själv för en aktiv person?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag skulle absolut inte kalla mig för en aktiv person. Sport har aldrig varit något jag funnit roligt, utan mer något som är tråkigt och jag avskydde idrotten i skolan. Kanske det är därför också, den där känslan av avsky för idrotten i skolan som fick mig att så totalt tycka att idrott är vidrigt och hemskt.

Nog sprang jag som barn, lekte och rörde på mig. Älskade att hjula, stå på händer och göra diverse olika konster i lekparken. Redskap var det enda i idrotten jag tyckte om att göra i skolåldern. Jag tror visserligen basket var något jag gillade med, kanske mest för att bollarna inte sköts hårt på en i den sporten. Men hur som helst, jag har alltid avskytt när folk hejat, suckat eller saker kommit mot mig. Allt sånt där man var tvungen att genomlida i idrotten där bollsport på min tid var det enda rätta… Det dödande nog helt känslan för mig att vilja vara aktiv, så här efteråt känns det sorgligt.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

4 Comments

  1. Vad spännande det är i vad vi lägger in i olika ord. För mig tycker inte jag att ordet aktiv bara handlar om sport och det jag brukar läsa i din blogg skulle jag säga att du är en aktiv person. ??

    1. Ja det är nog så, spännande att du tänker aktiv som annat än rörlig. Det är det roliga med ord egentligen. Kul att höra att du tänker så, menar du på vad jag sysslar med? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: