En dag ska jag…

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hur exakt tänkte jag med denna rubrik? Vad sjutton vet jag om vad jag en dag ska. Jag har egentligen svårt för ordet SKA, det betyder att man inte har något spelutrymme för att ta sig därifrån utan man måste. En dag ska jag bli klar med mina specialpedagogstudier det vet jag väl i alla fall, men mera då? Vad mer kan jag någonsin veta framåt i tiden att jag ska. Svårt ord det där med: En dag ska jag… Vad vet jag om en dag?

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En dag ska jag…

 • 17 november, 2019 at 12:13
  Permalink

  Ibland passar det kanske bättre att använda orden “vill” eller “tänker” men när det gäller studierna är det nog bäst att säga “ska”. Vissa saker är mer bestämda än andra helt enkelt.
  Znogge recently posted..Vi gjorde det…

  Reply
 • 17 november, 2019 at 15:59
  Permalink

  Man ska aldrig säga aldrig och livet har sina skeenden och vad som helat kan hända. Så vad vet vi?

  Reply
 • 17 november, 2019 at 18:16
  Permalink

  Hahaha! Det är ju ändå du själv som valt alla teman;-) Å det är ju så himla roligt, för frågorna är INTE alltid lätt att svara på. Man måste faktiskt anlita hjärnkontoret…

  “Ska” är ju aningen softare än tidigare “skall”, som många fortfarande använder, vilket gör mig rasande;-) För “skall” förknippar jag absolut med måsten som ligger i framtiden. “Ska” däremot är aningen mjukare, mindre förpliktigande så att säga.
  BP recently posted..Skyltsöndag #236

  Reply
  • 17 november, 2019 at 18:24
   Permalink

   Haha ja! Jag försöker ju liksom ta lite kluringar men till och med uppfinnaren kan gå bet 😉 :D. Jag håller med dig, skall är definitivt, nästan lite skrämmande 😀

   Reply
  • 17 november, 2019 at 18:47
   Permalink

   Åh :D. Jag har aldrig varit där men förstår att vissa gillar stället :D. Det känns som en plats man bör besöka :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: