Fika och en helg.

I fredags ringde William mig och frågade om vi inte kunde träffas på stan och ta en fika. Självklart ville jag det, vi ses inte jätteofta bara jag och han. Så vi gick till Espresso house och fikade. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, efteråt spanade vi i affärer och William berättade vad han önskade sig i julklapp. Verkligen perfekt att göra så eftersom det blir svårare och svårare att komma på bra saker att köpa till honom.

Idag har jag istället promenerat, fått ihop mina 10000 steg, handlat och även tänkt en del på kommande arbetsvecka. Ungefär som alltid på söndagar, det hänger liksom samman med tiden på något sett. Den här veckan som kommer ska jag finputsa klart min tentamen i teori och sedan håller jag näst sista tillfället på Amningskursen. Ja förutom att jobba då, att jobba gör jag ju vare vecka måndag till torsdag.

Ska du göra någonting speciellt denna vecka?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Fika och en helg.

 • 17 november, 2019 at 17:40
  Permalink

  Vad mysigt att träffas på en fika. Killar är alltid svårt att hitta julklappar till tycker jag 🙂
  Lisa recently posted..Renovering

  Reply
 • 17 november, 2019 at 17:54
  Permalink

  Åh så gott det ser ut ?? måste verkligen dit och fika själv snart! Super länge sen<3
  Alltid kul att ha mål. Ska nog sätta något själv när bebis tittar ut! ? har i nån sån steg grejer eller har du mobilen till det? ?❤️

  I veckan hoppas jag bebis redan kommit ???❤️
  Paulina recently posted..VAD ÄR LVM

  Reply
   • 17 november, 2019 at 21:11
    Permalink

    Så mysigt med en fika, blir verkligen aldrig här men tänkte ta mig till stan nu innan julshoppingen drar igång på riktigt, och både handla lite och fika. 10000 steg är bra jobbat
    Lexochlogan recently posted..SUNDAY WITH FRIENDS

    Reply
 • 17 november, 2019 at 18:59
  Permalink

  Jag gillar Espresso House. Önskar alltid att jag drack kaffe när jag är där, haha. Sist blev det en varm choklad istället. Mysigt när tonårsbarn vill hitta på något. De brukar ha så mycket annat för sig. ☺

  Reply
  • 17 november, 2019 at 20:46
   Permalink

   Förstår det de har ganska roliga kaffesorter. Är väl inte jätteofta där dock 🙂

   Reply
 • 17 november, 2019 at 19:02
  Permalink

  Jag ska på nåt bokcafé i morgon, mammografi tisdag, vårdcentralen onsdag…
  Blir säkert mer, men detta är inskrivet i almanackan ?
  eval8 recently posted..Kalasdags idag

  Reply
  • 17 november, 2019 at 20:46
   Permalink

   Åh bokcafé låter roligt. Mammografi inte lika roligt dock, aldrig gjort men ska väl om 4 år 🙂

   Reply
   • 18 november, 2019 at 21:25
    Permalink

    Det var inte så roligt. Ett gäng pensionärer som hade en bokcirkel och berättade om “klassiker”. De ville inte ha in nya i gruppen, bara berätta om sig. Men god fika och trevligt prat med bibliotekarierna och ett par av tanterna. En man också, han frågade mycket om vad jag läste och så, bjöd in mig till deras nästa sammankomst spå jag skulle se hur det fungerade. Men klockan 9 på morgonen, då jobbar oftast jag. Men jag har skrivit upp det, så får vi se. Är jag ledig kan jag gå dit.
    eval8 recently posted..Bakdag

    Reply
 • 17 november, 2019 at 19:04
  Permalink

  Mysigt att han ville ta en fika. 🙂 Lycka till med tentamen, det klarar du 🙂 . Omslagsfotot hoppas jag ska bli klart för min del denna vecka

  Reply
 • 17 november, 2019 at 19:17
  Permalink

  Vad mysigt med en fredagsfika tillsammans med Willam. Espresso House har så mycket gott, tänker direkt på deras cheesecake med hasselnötter. 🙂 Härligt med en promenad. Skulle behöva börja promenera lite jag med! Det är ett bra sätt för mig och Rickard att få prattid tillsammans då ingen stör.
  Hannas krypin recently posted..Impopulära åsikter jag har

  Reply
  • 17 november, 2019 at 20:45
   Permalink

   Ja det var verkligen det :). Har aldrig provat det, men så är jag nötallergiker också haha :D. Ja älskar att promenera kan verkligen rekommendera den saken 🙂

   Reply
 • 17 november, 2019 at 19:21
  Permalink

  Mysigt och roligt att få till en träff ensamma när man kanske inte alltid har möjlighet, att det inte blir så ofta liksom! Alltså julklappar är ju SÅ svårt, och när man blir äldre blir det betydligt svårare, haha :’D
  Emma Engström recently posted..Beauty Wishlist This Christmas

  Reply
 • 17 november, 2019 at 19:24
  Permalink

  Det är guld värt att kunna få tid att sitta och fika så där! Dessutom ser det ju jättegott ut…
  Du har en tuff vecka framför dig, ser jag men håller tummen att allt går bra!

  Reply
 • 17 november, 2019 at 19:43
  Permalink

  Det gäller verkligen att pass på när de vill träffas och ta en fika. Härligt att få en pratstund och få ta del av deras tillvaro ❤
  Mina recently posted..I dag firar vi 12 år…

  Reply
 • 17 november, 2019 at 19:54
  Permalink

  Åh men så gott, dom har ju verkligen så god fika! Har inget inplanerat som är speciellt. Tar det lite som det kommer. ?
  Karolineee recently posted..Söndagen

  Reply
 • 17 november, 2019 at 21:01
  Permalink

  Vad mysigt med en fika stund med sonen ibland måste man ha egen tid med sina barn ?…
  Ja då fick du en hel lista vad han ville ha ? det fick jag när jag frågade mig och den va lång haha

  Reply
 • 17 november, 2019 at 21:02
  Permalink

  Mysigt när sonen ringer för att fika ihop med sin fina mamma. Det är inte många tonårskillar som gör det nu för tiden 😉

  Reply
  • 17 november, 2019 at 21:04
   Permalink

   Ja verkligen 🙂 . Nej men han är verkligen inte som alla tonårskillar heller. Han är helt underbar på många sätt 🙂

   Reply
 • 17 november, 2019 at 21:56
  Permalink

  åhh mumms va gott o mysigt det såg ut
  gillar sånt där o bara mysa prata o ja det är verkligen jätte svårt att veta va de ska ha tonåringar liksom
  Ullie recently posted..ullie ta med mej hem

  Reply
 • 17 november, 2019 at 22:00
  Permalink

  Vad mysigt med en fikastund och att han kunde visa lite vad han önskade sig, det börjar ju närma sig 🙂 hoppas du får en fin vecka.

  Reply
 • 17 november, 2019 at 22:56
  Permalink

  Åh denna bagel såg sååå god ut, wow.
  Hoppas att din tenta går bra. Skönt att komma upp i 10000 steg om dagen. Jag har varit så jäkla dålig på att röra på mig (morionera) idag har jag visserligen sprungit runt i Västerås bland alla månniskor men inte tillräckligt många steg tyvärr.
  Hoppas du får en bra arbetsvecka, fina du <3
  Lillemor Grönblad recently posted..LITE JUL FEELING

  Reply
  • 21 november, 2019 at 09:36
   Permalink

   Ja gud så himlans gott verkligen. Jag känner verkligen så med tentan, vill inget hellre än att bli godkänd.

   Reply
 • 18 november, 2019 at 00:36
  Permalink

  Vad mysigt att ni tog en fika. Jag älskar ju att fika <3 och det såg verkligen gott ut jag tycker dom har så mycket gott på espresso house. Vi får ta en fika eller nåt när vi ses. Säger aldrig nej till fika 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: