Julklappstips för stora och små.

Inlägget är i samarbete med Julklappen.se

Idag är det en månad till dan före dopparedan, smaka på de orden. Det är alltså en månad kvar till uppesittarkväll, en månad kvar till sista dagen att panikhandla julklapparna på. Eller att stressa med julmaten, oroa sig för om det där paketet kommer som du beställt från någon webbshop. Men också dagen före julafton, den dagen när vi äter choklad, julmat, tittar på Kalle Anka, öppnar paket och umgås och fyller dagen med skratt. Julafton, så nära att vi nästan kan ta på den.

Hur som helst har du säkert precis som jag börjat fundera på julklappar? Vad ska du handla till ditt barn, din älskade, mamma eller släkten? Kanske du har en bästa vän du brukar dela julklappar med? Det är nu jag vill tipsa dig om en sida som ger de bästa julklappstips du kan finna till alla. Här finns det tips på olika saker som passar mamma och pappa, som varför inte årets julklapp som är en mobillåda? Eller varför inte en morgonrock till din stora kärlek? Tänk dig att mysa i varsin morgonrock vid frukostbordet tillsammans dagen efter julafton, med varsin mugg fylld med choklad och grädde och prata om dagen när han fick just den av dig? Eller köp en bärbar spelkonsoll som påminner om Game boy till din flickvän? Så hon får glädjas av att leka med ett spel som hon växte upp med?

Det här med julklappar är alltid roligt, och enligt mig så ska man absolut ta till sig alla tips som går. Att då ha en sida som Julklappen att utgå ifrån är ju nu hur bra som helst, för varför leta sig blå när man kan få hjälp redan från början? Det här med tiden är inte alltid så lätt att få ihop, så passa på att spara på den och kolla in sidan du också. Jag lovar att du hittar något som passar alla dina nära och kära.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Julklappstips för stora och små.

 • 23 november, 2019 at 13:31
  Permalink

  Vilken fin beskrivning dö gör av den stora helg som är i annalkande. En helg och några dagar som för vissa är fyllda med kärlek och skratt och tvärtemot för somliga.

  Reply
  • 24 november, 2019 at 12:36
   Permalink

   Den kom från hjärtat, tyvärr tror jag julen stressas sönder för många 🙁

   Reply
 • 23 november, 2019 at 19:06
  Permalink

  Tycker det är så otroligt svårt varje år med julklappar, måste tänka hur länge som helst haha :’D Så tips tas mer än gärna emot! <3
  Emma Engström recently posted..Hey Estrid

  Reply
 • 24 november, 2019 at 07:21
  Permalink

  Det är roligt när man hittar något man vill ha till fyndpris:)

  Reply
 • 24 november, 2019 at 10:52
  Permalink

  Jag är faktiskt i full gång med julklappar! 🙂
  Den äldsta dottern ska faktiskt få ge en upplevelse till hela familjen (okej, jag som mamma har betalat den men i alla all – hon får glädjen att berätta om det!).. Bio på juldagen (premiär på Frozen 2) för hela familjen.. Riktigt härligt att se hur hon lyste upp då vi bokade detta.
  Annica recently posted..Länkregn

  Reply
  • 24 november, 2019 at 12:10
   Permalink

   Åh så roligt :). Låter som att det där kan vara en riktigt bra present 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: