Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I min kopp finner du oftast kaffe, eller om jag är på jobbet finner du te. När det går mot december brukar jag nästan alltid dricka någon kopp med varm choklad. Då toppar jag det med grädde och marshmallows samt gärna en polkagriskäpp.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

6 kommentarer

  1. Kaffe dricker jag alltid i kopp,
    men te ska drickas ur mugg och om jag nu skulle välja en mugg varm choklad är det en speciell mugg jag använder 🙂

  2. Jag dricker te året runt, men just nu dricker jag helst chaite eller något härligt lösviktste. Snart startar jag glöggsäsongen och varmchoklad är också en tacksam dryck men det brukar jag främst börja dricka när det är ordentlig vinter – såå gott efter en promenad eller utevistelse i bitande kallt väder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa