I tisdags gick jag in på Kupan här i stan för att spana lite på vägen hemåt. Där i ett skåp såg jag då 6 Mon Amie fat. 3 kaffe fat och 3 fat till vad jag förmodar är muggar. Kaffefaten kostade 100 kr för tre, och muggfaten kostade 150 för tre. Jag slog till, det blev att köpa 6 fat till priset av vad man får betala för ett i butiken.

I torsdags var jag till Ta till vara istället, där hittade jag tre Lasse Åberg ölglas för sammanlagt 150:-, alltså 50 kronor glaset. Jag slog till även där. Nu dricker jag inte alkohol ofta men de få gånger jag gör det är det kul att hälla upp i fina ölglas precis som det är att dricka ur fina vinglas.

Ni som följt min blogg ett tag har nog förstått att loppisar är precis min grej. Det är där jag köper det mesta till hemmet.

Fb-Button

6 kommentarer

  1. Mon Amie så fin har en gammal kaffeservis här hemma efter en moster till mamma….själva använder vi de nya öronlösa muggarna till kaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: