Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hittade ingen passade bild, så fick bli en från vår härliga sensommar. Hur som helst svaret på frågan är Stephen King och hans Under kupolen. Jag gjorde ett försök i att läsa en av hans böcker då det kändes som det hör till allmänbildningen. Tegelstenen och sömnpillret tog mig ett år att ta mig igenom, och jag fullkomligt avskydde boken. Den står visserligen i min bokhylla som en påminnelse om att aldrig mer läsa den.

Sorry vår stora skräckförfattare men mig fick du inte med på tåget.

Deltagare i novemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Klimakteriehäxan
Ditten_datten
it_is/Anette
Zinnie
Mösstanten
MinResaTumörMittLiv
BP-Computerart
Kraka
Ida
Netti Starby
Annelizzza

Fb-Button

10 kommentarer

  1. På 1980- och 1990-talet slukade jag varenda bok av Stephen King. Älskade böckerna och filmerna för den delen. Men sedan tog intresset för hans thrillers plötsligt slut. Tyckte att han hade tappat “det” och slutade läsa hans böcker.
    Min “hatbok” nummer 1 är faktiskt 1793 av Niklas Natt Och Dag (ja, jag borde reagerat på författarens tagna namn…) som är upphaussad av alla. Klarade väl av 50 sidor, sedan gav jag upp.
    BP recently posted..Skyltsöndag #237

    1. Spännande, det är lite intressant det där med hur man först kan gilla något för att sedan helt övergå till att inte alls tycka om dem. Haha den låter absolut inte bra, är hemskt när man får såna där böcker i sin hand :-p

  2. Han är ju min stora favorit författare och jag älskar hans böcker men jag har inte läst den Har bara sett serien. Skulle jag läsa boken skulle det ta lite tid då den är väldigt tjock, vet inte om jag själv skulle orka läsa den trots att det är han som har skrivit den 🙂

  3. En jag vart besviken på är Kvinnan i svart. Den är rätt kort och enligt mig inte speciellt kuslig. Filmen var mycket bättre även om de ändrat lite i handlingen. Boken var torr…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: