Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En grå måndag.

Alltså hur jobbigt är inte vädret just nu? Jag är helt galet trött typ hela tiden och känner liksom i hela kroppen hur ögonen kämpar för att inte somna helt och hållet. Här kan man verkligen snacka om att mörkret påverkar måendet. Det ryktas om sol, snö och minusgrader och vet ni det känns liksom helt rätt för nu behövs solljuset annars somnar jag ståendes.

Hur är vädret hos er?

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: