Dark Mode Off / On
Julkalender

Lucka nummer 8: Boktipset

Julkalendern är skapad av Kajson.

I somras läste jag Zigenarjävlen av Kent Berico. De böckerna kan jag verkligen rekommendera. Det var intressant och dessutom spännande när en del utspelade sig i trakter där jag själv befinner eller befunnit mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: