När allt skiter sig?

Igår betedde sig min blogg: www.saramadeleine.se väldigt konstigt jag kommer åt någon knapp och lyckas radera hela bloggen. Fick sedan sitta med supporten på Misshoosting som fått tillbaka allt men nu kan jag inte logga in istället. Har försökt komma i kontakt med WordPress för att få hjälp men det verkar omöjligt. Någonstans funderar jag på hur jag ska bete mig. Jag tänker att man bör kunna ta ner hela bloggen och spara den och börja om helt på nytt. Viktigast för mig är att ha kvar alla minnen från tidigare år med William. Men detta känns också oerhört jobbigt. Så jag gjorde någon ny blogg bara för att förklara. Kanske främst för alla mina läsare, hur jag nu ska nå ut till dem. Ska försöka skriva till alla under dagen så de förstår. Denna blir lite som en “hej” jag finns men hoppas på att komma in lösning ett tag i alla fall.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

9 thoughts on “När allt skiter sig?

 • 8 december, 2019 at 19:12
  Permalink

  Hej! Jag läste hos BP och kom in på denna, din nya här.
  /Gerd

  Reply
 • 8 december, 2019 at 20:38
  Permalink

  Jo, jag såg det igår. Kommenterade också, för det gick faktiskt att göra fortfarande. Trodde du höll på med en ny layout, vilket jag delvis fick förklarat när jag såg din nya header. Undrar om du gjort den själv eller om det var ett nättroll som åstadkom den… Så himla frustrerande och förargligt med att “tappa” bloggen. Den är ju en slags dagbok och spelar ens liv. Hoppas innerligt att du kan fortsätta blogga och att du inte förlorar din dagbok.
  Tusen tack för kommentaren, då vet jag iaf var du finns – temporärt i alla fall. Men den energitjuven hade du (och vi läsare) lätt kunnat vara utan.

  Det är inte alls säkert att det var du själv som förorsakade “skiten”. För det som är aningen konstigt är det här:

  Ditte (https://dittemitti.se/) har också haft väldiga problem med sin blogg (också WP, fast ett annat webbhotell). Hon drabbades av något som hon inte vet vad det var än, då vissa av hennes läsare, bland annat jag råkade ut för eländiga tveksamma annonser. För mig gick det inte ens att komma in hos henne, då mitt antivirusprogram blockerade sajten. Hon anlitade “en specialist” som fick radera alla hennes plug-ins, men verkar ha hittat en lösning nu efter cirka en vecka…

  Som sagt – håll ut och deppa inte! Ger dig en styrkekram för att orka!

  Reply
 • 8 december, 2019 at 21:25
  Permalink

  Jag var in på din blogg i morse och såg att nåt hade hänt. Försökte lämna en kommentar men det gick inte heller. Hoppas det ordnar sig med inloggningen – skönt ändå att själva bloggen är räddad!
  Kram

  Reply
 • 8 december, 2019 at 22:30
  Permalink

  Bedrövligt Så trist! Men de som du ha som “blogghotell” borde kunna ge dig hjälp. Håller tummarna. Har själv nyligen haft bloggproblem men av annan sort.

  Reply
  • 9 december, 2019 at 14:15
   Permalink

   De verkar inte veta hur :(. Är helt fruktansvärt, har tagit och bytt så jag tog adressen: https://orsakullan.vimedbarn.se/ istället så länge. Får se hur jag ska bete mig. Måste ta paus från sociala medier i några dagar så jag kan tänka ut hur jag ska göra med allt med sidan. Är helt vimsig i huvudet av detta :(.

   Reply
   • 9 december, 2019 at 16:45
    Permalink

    Detta tar så mycket energi. Min blogg har varit knasig i en vecka men jag har fått hjälp av en tjej som hjälpte mig starta Wp bloggen. Det var knepigt att hitta felet. De flesta kom in på bloggen men några inte. Och reklam kom upp när man läste bloggen via mobilen. Vi tror det var något med gamla Bloggtoppen som låg kvar i en kod. Önskar dig lycka till.

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: