Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Tre ljus och att komma tillbaka.

Idag brinner tre ljus i min fina ljusstake. Ganska bra eftersom det innan idag inte var några ljus i den alls och såldes inte heller brann några ljus. Jag och William åt risgrynsgröt till middag och nu sitter jag här och börjar komma tillbaka till bloggandet.

Vecka som varit när hela bloggen försvann påverkade mig verkligen så otroligt mycket. Jag tror verkligen inte att det ens finns ord för hur otroligt ledsen jag var i vecka. Så när underbara Elisa, jag kan inte tacka henne nog fixade med bloggen så jag kom in igen så är det som att jag sitter och försöker förstå att det är sant. Jag är oerhört glad, och börjar sakta komma tillbaka till bloggandet igen.

Hur som helst så blev jag även godkänd på teoritentan, och därmed är jag färdig för att fortsätta mina studier i vår. Helt galet att om sex månader, här i juni kommer jag titulera mig som specialpedagog. Nog är det ändå ganska stort?

50 Comments

 1. Men så gott med risgrynsgröt, längesen jag åt det nu! Förstår verkligen att du blev ledsen för bloggen men är så glad att det löste sig för dig❤️ Stort grattis till godkänd tenta också,
  Jättebra jobbat!

 2. Grattis till tentan 🙂 förstår att du har varit väldigt ledsen, det är ju så många år, minnen & bilder som finns i bloggen som är ovärderliga! Underbart att det finns människor som kan & vill hjälpa till ♡ glad tredje advent!

 3. Vi är så glada att du är tillbaka förstår att det var tungt när det inte funkade och du trodde allt var borta. Tänk att det finns så fina människor som hjälper till då. Här brinner ljusen också, vi har tänt varje helg men det var med nöd och neppe att jag fick klart den i år

 4. men va söt ljusstaken är . hade en liten gris om höll en skylt det sto : ner med julen han ville inte bli skinka ha ha

  alltså man lägger så himla mycket ti på sin blogg så som et va för mej oxå alltså ja bröt ihop
  va skönt allt stämmer igen va gulligt av henne o försöka fixa

 5. Jag har också haft år när jag varit väldigt sen med adventsljusstaken. Så fint med röda ljus. Jag förstår att du är väldigt glad och tacksam över att bloggen gick att rädda. Kul att blogginspirationen börjar komma tillbaka. Grattis till att du klarade tentan. Ett halvår kvar bara, det är ju ingenting liksom.

 6. Slutet gott allting gott säger man ju! En mardröm med bloggen, men tack vare Elisa är du back in business igen. Å det är jag verkligen glad för. Troligen är jag inte i närheten av din tacksamhet och glädje, men ändå.

  Å sedan ett stort, stort GRATTIS till den godkända tentan! Höll på att skriva ”visste väl det”, men jag är inte en sådan;-)

  Nu kan du koppla av, vara kolugn och bara njuta av julen!

 7. Det är jobbigt att mista en del av sitt liv… bra att det verkar ordna sig.
  Grattis och bra jobbat, Du är verkligen duktig.

 8. Så bra att Elisa hjälpte dig med bloggen så att du kom in. Var ju så sorgligt och tråkigt att det hände. Men skönt att det fixade sig. Förstår känslan förstår knappt själv att jag snart är klar med min kurs 🙂

 9. Jag blev så glad när det började dyka upp inlägg från dig i WordPressläsaren igen! Förstår vilken panik det måste vara att inte komma åt sin blogg. Grattis till tentan också! Bra jobbat ☺

 10. Jag förstår verkligen din lättnad över att bloggen är tillbaka igen. Visst är det stort att du snart tar din examen. En härlig milstolpe att vara stolt över!

 11. Grattis till det godkända betyget, och så himla skönt att du kan blogga igen nu! Så himla tråkigt när saker försvinner sådär!

 12. Verkligen grymt jobbat med tentan och vad underbart att veta att det bara är 6 mån kvar tills du är klar. Själv får jag ångest när jag tänker på att studierna tar slut och att jag måste börja fundera ordentligt på framtiden.

 13. Vilken tur att det löste sig med bloggen 🙂 Jag har 4 ljus i min adventsljusstake sedan första advent men vi har bara tänt ett ljus än så länge haha 🙂 Vad roligt med tentan, grattis kram

 14. Wow! Grattis till tentan, vad roligt! Jag förstår inte vad som hände med din blogg men huvudsaken nu att allt funkar som det ska, skönt med fina vänner som kan ställa upp 🙂 Ha en riktigt god måndag <3

 15. Såå fin adventsljusstaken är alltså! Så tråkigt när bloggen krånglar och man inte kan blogga eller något. Förstår att du blev ledsen, skönt att Elisa kunde fixa de! <3Jättekul att du är tillbaka! Grym du är, så skönt att du fixade teoritentan. Så sjukt att det är så nära nu till du är specialpedagog , grymt jobbat <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa