Tre ljus och att komma tillbaka.

Idag brinner tre ljus i min fina ljusstake. Ganska bra eftersom det innan idag inte var några ljus i den alls och såldes inte heller brann några ljus. Jag och William åt risgrynsgröt till middag och nu sitter jag här och börjar komma tillbaka till bloggandet.

Vecka som varit när hela bloggen försvann påverkade mig verkligen så otroligt mycket. Jag tror verkligen inte att det ens finns ord för hur otroligt ledsen jag var i vecka. Så när underbara Elisa, jag kan inte tacka henne nog fixade med bloggen så jag kom in igen så är det som att jag sitter och försöker förstå att det är sant. Jag är oerhört glad, och börjar sakta komma tillbaka till bloggandet igen.

Hur som helst så blev jag även godkänd på teoritentan, och därmed är jag färdig för att fortsätta mina studier i vår. Helt galet att om sex månader, här i juni kommer jag titulera mig som specialpedagog. Nog är det ändå ganska stort?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Tre ljus och att komma tillbaka.

 • 15 december, 2019 at 20:11
  Permalink

  Men så söt ljusstake!
  Måste vart så galet jobbigt! Så skönt för dig att du kunde få hjälp att komma tillbaka!
  TwinMom.se recently posted..Lite julstämning

  Reply
 • 15 december, 2019 at 20:22
  Permalink

  Men så gott med risgrynsgröt, längesen jag åt det nu! Förstår verkligen att du blev ledsen för bloggen men är så glad att det löste sig för dig❤️ Stort grattis till godkänd tenta också,
  Jättebra jobbat!
  Yela recently posted..Svarar på frågor om fillers behandlingen

  Reply
  • 16 december, 2019 at 08:39
   Permalink

   Tycker det är så mysigt när ljusen brinner ❤️ stort grattis att du klarade det och att du ska läsa vidare i höst

   Reply
 • 15 december, 2019 at 20:29
  Permalink

  Grattis till tentan 🙂 förstår att du har varit väldigt ledsen, det är ju så många år, minnen & bilder som finns i bloggen som är ovärderliga! Underbart att det finns människor som kan & vill hjälpa till ♡ glad tredje advent!

  Reply
 • 15 december, 2019 at 20:38
  Permalink

  Vi är så glada att du är tillbaka förstår att det var tungt när det inte funkade och du trodde allt var borta. Tänk att det finns så fina människor som hjälper till då. Här brinner ljusen också, vi har tänt varje helg men det var med nöd och neppe att jag fick klart den i år
  Lexochlogan recently posted..KALAS PÅ KÄTTILSRÖD 4H GÅRD

  Reply
 • 15 december, 2019 at 20:47
  Permalink

  men va söt ljusstaken är . hade en liten gris om höll en skylt det sto : ner med julen han ville inte bli skinka ha ha

  alltså man lägger så himla mycket ti på sin blogg så som et va för mej oxå alltså ja bröt ihop
  va skönt allt stämmer igen va gulligt av henne o försöka fixa
  Ullie recently posted..Have a blessed Advent

  Reply
 • 15 december, 2019 at 20:54
  Permalink

  Jag har också haft år när jag varit väldigt sen med adventsljusstaken. Så fint med röda ljus. Jag förstår att du är väldigt glad och tacksam över att bloggen gick att rädda. Kul att blogginspirationen börjar komma tillbaka. Grattis till att du klarade tentan. Ett halvår kvar bara, det är ju ingenting liksom.
  Hannas krypin recently posted..Tankar kring socker så här i juletid

  Reply
  • 19 december, 2019 at 17:47
   Permalink

   Haha ja, men man får väl vara det tänker jag :D. Åh ja så humla glad :). Nej tror det kommer gå galet fort 🙂

   Reply
 • 15 december, 2019 at 20:57
  Permalink

  Slutet gott allting gott säger man ju! En mardröm med bloggen, men tack vare Elisa är du back in business igen. Å det är jag verkligen glad för. Troligen är jag inte i närheten av din tacksamhet och glädje, men ändå.

  Å sedan ett stort, stort GRATTIS till den godkända tentan! Höll på att skriva “visste väl det”, men jag är inte en sådan;-)

  Nu kan du koppla av, vara kolugn och bara njuta av julen!
  BP recently posted..Skyltsöndag #240

  Reply
  • 19 december, 2019 at 17:45
   Permalink

   Åh ja verkligen :D. Tack för att du skriver så ändå, du peppade mig verkligen under krisen där 😀

   Reply
 • 15 december, 2019 at 21:42
  Permalink

  Det är jobbigt att mista en del av sitt liv… bra att det verkar ordna sig.
  Grattis och bra jobbat, Du är verkligen duktig.

  Reply
 • 15 december, 2019 at 23:57
  Permalink

  Så bra att Elisa hjälpte dig med bloggen så att du kom in. Var ju så sorgligt och tråkigt att det hände. Men skönt att det fixade sig. Förstår känslan förstår knappt själv att jag snart är klar med min kurs 🙂

  Reply
 • 16 december, 2019 at 07:05
  Permalink

  Jag blev så glad när det började dyka upp inlägg från dig i WordPressläsaren igen! Förstår vilken panik det måste vara att inte komma åt sin blogg. Grattis till tentan också! Bra jobbat ☺

  Reply
 • 16 december, 2019 at 09:20
  Permalink

  Jag förstår verkligen din lättnad över att bloggen är tillbaka igen. Visst är det stort att du snart tar din examen. En härlig milstolpe att vara stolt över!

  Reply
 • 16 december, 2019 at 09:38
  Permalink

  Grattis till både godkänd tenta och att bloggen kom igång! Tur det finns folk som kan hjälpa 🙂
  eval8 recently posted..Plötsligt

  Reply
 • 16 december, 2019 at 09:41
  Permalink

  Grattis till det godkända betyget, och så himla skönt att du kan blogga igen nu! Så himla tråkigt när saker försvinner sådär!
  Alice recently posted..Musikhjälpen 2019

  Reply
 • 16 december, 2019 at 09:58
  Permalink

  Verkligen grymt jobbat med tentan och vad underbart att veta att det bara är 6 mån kvar tills du är klar. Själv får jag ångest när jag tänker på att studierna tar slut och att jag måste börja fundera ordentligt på framtiden.
  Mina recently posted..Anledningen till att jag skriver om utmattning

  Reply
 • 16 december, 2019 at 11:34
  Permalink

  Vilken tur att det löste sig med bloggen 🙂 Jag har 4 ljus i min adventsljusstake sedan första advent men vi har bara tänt ett ljus än så länge haha 🙂 Vad roligt med tentan, grattis kram
  Lisa recently posted..5 saker om mig

  Reply
  • 19 december, 2019 at 20:56
   Permalink

   Åh ja ingen var nog gladare än mig för det :D. Haha låter som här :D. Tack <3

   Reply
 • 16 december, 2019 at 14:44
  Permalink

  Wow! Grattis till tentan, vad roligt! Jag förstår inte vad som hände med din blogg men huvudsaken nu att allt funkar som det ska, skönt med fina vänner som kan ställa upp 🙂 Ha en riktigt god måndag <3

  Reply
  • 19 december, 2019 at 17:43
   Permalink

   Tack :D. Hela bloggen försvann, sedan kom jag inte in på den. Fick sedan hjälp av en vän att återskapa allt 🙂

   Reply
 • 16 december, 2019 at 18:45
  Permalink

  Såå fin adventsljusstaken är alltså! Så tråkigt när bloggen krånglar och man inte kan blogga eller något. Förstår att du blev ledsen, skönt att Elisa kunde fixa de! <3Jättekul att du är tillbaka! Grym du är, så skönt att du fixade teoritentan. Så sjukt att det är så nära nu till du är specialpedagog , grymt jobbat <3
  Tina recently posted..Ringde 112..

  Reply
  • 19 december, 2019 at 20:51
   Permalink

   Visst är den :D. Ja det var inte kul, speciellt eftersom jag trodde 15 år av bloggande var borta :). Ja det är så kul 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: