Fredag idag, hur ser en typisk fredag ut för dig?

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

En typisk fredag i alla fall på vardagarna, brukar börja med att jag ligger kvar i sängen en stund extra. Jag kan ta mig en kaffe med mjölk för att lyxa till det lite vid frukosten. Oftast ser jag något avsnitt av en serie, samt passar på att städa. Det brukar alltid bli någon promenad på fredagarna också. Förutom det är det min studiedag så jag studerar mycket den dagen, läser böcker och skriver på tentor.

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Fredag idag, hur ser en typisk fredag ut för dig?

 • 20 december, 2019 at 19:16
  Permalink

  Vilken skön fredagsrutin 🙂
  Jag hade också en lugn fredagsmorgon idag, för nu har jag gått på jullov. Blev te framför Nyhetsmorgon innan jag for till stan 🙂
  Annie – Stora Små Äventyr recently posted..Vinterhelg i stugan

  Reply
 • 20 december, 2019 at 20:31
  Permalink

  Härligt att få börja fredagen med en liten lugnare morgon, verkligen vardagslyx! Jag börjar alltid kl 7 på fredagar så blir ingen lugn morgon men det är ju alltid lika skönt med fredagar 😍

  Reply
 • 20 december, 2019 at 22:09
  Permalink

  Mysigt det låter! 🙂 Jag jobbar alltid, men sen försöker jag hämta barnen lite tidigare. Vi har lite mysigare middag med tända ljus och fredagsmys, tittar på en Disney film å barnen får vara uppe en liten stund längre. En em kväll som alla hemma uppskattar 🙂

  Reply
 • 20 december, 2019 at 22:41
  Permalink

  En vanlig fredag… ja jag vet faktiskt inte 😉 mina dagar är hyfsat lika samma vad de nu heter och var de än har för plats i veckan.

  Reply
 • 20 december, 2019 at 23:30
  Permalink

  Är ju verkligen så himla härligt att ligga kvar extra i sängen, jag ogillar så att gå upp och speciellt på vintern! Men är mysigt också när man kommer upp, dricker kaffe (eller i mitt fall te) i lugn & vet att man har en dag hemma framför sig 🤗
  Yela recently posted..Få längre & friskare hår

  Reply
 • 21 december, 2019 at 00:11
  Permalink

  Du har ju förmånen att vara ledig på fredagar. Sååååå skönt. Älskade mitt jobb, men jag önskade mig många gånger att ha en extra helgdag. Nu är jag ju ledig hela veckan så..;-)
  BP recently posted..Två fredagsöverraskningar

  Reply
  • 21 december, 2019 at 17:26
   Permalink

   Åh ja det är underbart :D. Jag kan inte tänka mig att göra på annat sätt, jag tänker liksom att man ska leva livet :p

   Reply
 • 21 december, 2019 at 01:47
  Permalink

  Jag dricker alltid mitt kaffe med mjölk jag har inte lärt mig dricka svart än. Dock kan jag göra det om det inte finns mjölk men helst ska det vara mjölk i 🙂

  Reply
 • 21 december, 2019 at 08:27
  Permalink

  Jag brukar vara ute i stallet på morgonen, sedan jobba 10-16 och när jag kommer hem blir det mer hästar och stall och kvällen fredagsmys <3
  Sara recently posted..Let It Snow Girl

  Reply
 • 21 december, 2019 at 09:24
  Permalink

  Vilka härliga fredagar du brukar ha! Plugga är kanske inte jättekul, men så skönt med promenad, få de lite städat och kaffe och seriemys! Så härligt när man har lite härliga rutiner sådär som man brukar göra! Hoppas du får en helt fantastisk Lördag fina du❤️
  Tina recently posted..Minijul med Oskars släkt

  Reply
 • 21 december, 2019 at 09:50
  Permalink

  En typisk fredag för mig innebär en väldigt lektionstät arbetsdag som knappt bjuder på en stund att sitta ner. När jag slutat brukar jag hämta lilla S och väl hemma fikar vi tillsammans med morfar. En fin tradition och en trevlig inledning på helgen.
  Znogge recently posted..Vår avslutning…

  Reply
 • 21 december, 2019 at 12:05
  Permalink

  Låter som en mysg fredag 😊 har alltid mjölk i mitt kaffe kan inte dricka annars mysigt att kolla på lite serier😊
  Amanda recently posted..Ansiktsvård

  Reply
 • 21 december, 2019 at 15:03
  Permalink

  En fredag nuförtiden ser ungefär ut som alla andra dagar i veckan. Men visst kan man få lite fredagsfeeling ändå ibland, det hänger kvar från förr 🙂

  Ha en fin lördag!
  Ama de casa recently posted..Shopping i Murcia

  Reply
 • 21 december, 2019 at 17:14
  Permalink

  Låter som sköna fredagar måste jag säga med kaffe och lugn. Skönt att du har en speciell studiedag. Har du lätt gör att göra andra måsten dessa dagar eller har du disciplinen att bars plugga?
  Mina recently posted..Lucka 21 i julkalendern

  Reply
  • 21 december, 2019 at 17:27
   Permalink

   Åh ja det är det verkligen 🙂 , jo jag pluggar de dagarna. Är nog ganska disciplinerad som person kanske 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: