Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Då tänker jag direkt på våra dörrar vi har här. Såna där uttjänade gamla dörrar som varit här sedan huset byggdes. Tänk att få säkerhetsdörr som ytterdörr istället, samt att få vita och fräscha dörrar i hemmet. Dessa mörka dörrar tar verkligen så mycket av ljuset från lägenheten tyvärr. Det skulle jag byta ut på stört om jag kunde.

Deltagare i decemberutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Stenhagenbettan
Ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
it_is/Anette
corkystyle
Zinnie
Amandizan

8 kommentarer

  1. Din dörr eller rättare sagt ditt hus där du bor verkar vara aningen äldre än vårt. Lägenheten vi bor i är byggd 1967, och dörren är aningen ljusare och har (som tur är) inget mönster. Anledningen till att vi inte bytt mot en säkerhetsdörr är att man då inte kan komma in i lägenheten med huvudnyckel – i fall nåt händer alltså. Många här har bytt till säkerhetsdörrar och de är faktiskt ännu mörkare än den vi har.
    Om du känner för det kan du ju alltid måla dörren vitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa