Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Tankar kring Bloglovin.

Jag har nu försökt sedan juli 2018 att få mina inlägg på Bloglovin att synas. Stundtals har deras support lyckas fått in inläggen, men då bara just det tillfället för att det sedan har återgått till samma problem. Det är så himla trist, jag vet ju att folk följer mig där. Vissa tror säkert att jag slutat blogga, rent spontant skulle det vara bättre om de följde mig på andra ställen som Feedly eller liknade. Men hur ska man lyckas berätta detta för folk som enbart ser inläggen en kort stund?

Supporten på Bloglovin är dessutom helt galet svåra att få tag på. Jag har provat på deras sida, Instagram och även i olika forum. Ibland går det, men oftast inte. Hittade en av grundarna som svarade i veckan att han slutat där, och att det förmodligen inte är någon ide för mig att hoppas på att få hjälp med sidan då den inte underhålls längre. Begriper inte varför de har den kvar alls då?

Hur som haver, i natt hade Bloglovin svarat mig på Instagram. Min förhoppning med det här inlägget är att de kommer kunna uppdatera min min blogg en gång till som tidigare, funkar då inte bloggen så ser i alla fall de läsare jag har via Bloglovin det här inlägget, så de kan följa mig på annat sett istället. Självklart hoppas jag ju att om de fixar problemet så fortsätter alla inlägg synas, men jag har inga större förhoppningar på just den saken.

56 Comments

 1. gud jag har helt glömt bort det! Idag följer man ändå som här på WP eller så, haha men ja jag minns när jag använde de att de är mycket strul!

 2. Oj! Bloglovin har jag glömt bort… Gick med där för länge sen men har inte varit inne där på 100 år. Fast så länge har jag inte bloggat när jag tänker efter 😀

 3. Så himla trist när det inte funkar! Har faktiskt inte kopplat bloggen den här gången, men kanske ska ge det en chans eftersom det är lättare att hitta vännernas inlägg då ? Kram ?

 4. Jag vet inte hur Bloglovin funkar men Bloggspaning funkar inte heller som den ska för
  det är ofta mina inlägg inte kommer upp där . Det är trist. Har man en blogg vill man ju synas så mycket som möjligt. 🙂 Hoppas dom kan fixa det åt dig kram <3

 5. Tack för påminnelsen helt glömt bort att aktivera på bloglovin hahah!! Jadu ibland så tjorvar de för en men jag hoppas innerligt att de löser sig för dig där.. annars kanske du får kontakta de på bloglovin så de åtgärdar problemet ??

 6. Jag önskade att jag var mer tekniskt lagd hade bloglovin men försvann 🙁 saknar det för det var så smidigt att följa bloggar.kramar o hoppas det löser sig .

 7. Jag har funderat över varför sidan fungerar så dåligt och om den inte underhålls längre så förklarar ju det mycket. Tycker då att det är bättre att de tar bort den helt istället. Vad bra att du till slut fick svar. Hoppas på att det nu ordnar sig med det.

  1. Ja det är ju liksom därför, men var ju bra att veta. Får hoppas att mina läsare där läser det här inlägget och tar och följer mig på annat sätt. Är så tråkigt att förlora folk på grund av att en sida inte funkar 🙂

 8. men va konstigt håller verkligen med dig, om sidan inte underhålls varför har dom ens kvar den då liksom, hoppas det läser sig i alla fall , din plan kring denna info för dom läsarna var ju super bra, bara dom gör sin del av kakan också ❤

 9. Gud så irriterande! Nu när du säger det så funderar jag på om inte samma sak händer med mina blogginlägg på bloglovin. Jag följer mig själv där för att ha koll på hur det ser ut när inläggen kommer upp och nu när jag tänker på det har jag inte sett några av mina senaste inlägg…

 10. Använder mig av Bloglovin ja också och tycker det både är bra och dåligt! Mina inlägg kommer upp ibland och ibland inte, men upplever ändå att supporten varit bra när jag hört av mig 🙂

 11. Jag har aldrig använt mig av det så jag vet inte hur det fungerar eller inte fungerar skulle jag kanske säga… Irriterande i alla fall förstår jag.

 12. Jag hade problem med bloglovin då min bloggsida kraschade. Inget funkade. Kunde inte göra något alls. Flödet på bloglovin fick jag inte fram heller. Kontaktade dem och sedan dess funkar det igen.

 13. Åh bloglovin har jag aldrig förstått mig på typ. Men vad konstigt att de inte underhålls längre. Hoppas ändå det ska funka på något sätt.

 14. Men gud så störigt! Då förstår jag varför jag själv har haft det så svårt med att få in bloggarna jag kört igång samt få tag på någon där. Hade ingen aning om att sidan inte ens underhålls.. som ett öde internetskepp ?

  1. Tycker det är rätt lätt att fatta, men däremot så trist att det inte funkar för mig. Nu har de lagt upp några inlägg men har inte några högre förhoppningar på någon fortsättning. Dock finns detta inlägg så förhoppningsvis kommer följarna läsa detta och välja andra vägar än Bloglovin 🙂

 15. Jag har aldrig testat det (tror jag) Jag följer de bloggar jag gillar och som ofta ger mig svar på mina kommentarer och där jag kommenterar, blir som vänner tycker jag och brukar ofta lägga den som länkar hos mig…

 16. Jag använder inte ens bloglovin jag gjorde förr men inte nu. Men tråkigt att det inte blir som du vill men jag hoppas att det löser sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d