Tankar kring Bloglovin.

Jag har nu försökt sedan juli 2018 att få mina inlägg på Bloglovin att synas. Stundtals har deras support lyckas fått in inläggen, men då bara just det tillfället för att det sedan har återgått till samma problem. Det är så himla trist, jag vet ju att folk följer mig där. Vissa tror säkert att jag slutat blogga, rent spontant skulle det vara bättre om de följde mig på andra ställen som Feedly eller liknade. Men hur ska man lyckas berätta detta för folk som enbart ser inläggen en kort stund?

Supporten på Bloglovin är dessutom helt galet svåra att få tag på. Jag har provat på deras sida, Instagram och även i olika forum. Ibland går det, men oftast inte. Hittade en av grundarna som svarade i veckan att han slutat där, och att det förmodligen inte är någon ide för mig att hoppas på att få hjälp med sidan då den inte underhålls längre. Begriper inte varför de har den kvar alls då?

Hur som haver, i natt hade Bloglovin svarat mig på Instagram. Min förhoppning med det här inlägget är att de kommer kunna uppdatera min min blogg en gång till som tidigare, funkar då inte bloggen så ser i alla fall de läsare jag har via Bloglovin det här inlägget, så de kan följa mig på annat sett istället. Självklart hoppas jag ju att om de fixar problemet så fortsätter alla inlägg synas, men jag har inga större förhoppningar på just den saken.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

56 thoughts on “Tankar kring Bloglovin.

 • 23 januari, 2020 at 08:55
  Permalink

  gud jag har helt glömt bort det! Idag följer man ändå som här på WP eller så, haha men ja jag minns när jag använde de att de är mycket strul!

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 09:42
   Permalink

   Jo precis, samtidigt är det ju många som följer mig där så är så trist att de missar mina inlägg :(.

   Reply
   • 23 januari, 2020 at 15:55
    Permalink

    Visst är det frustrerande arg sur ledsen så blir det alltid man lägger ner tid
    Lycka till att allt funkar nu då kram
    Ullie recently posted..Bon Appetit mina vänner!

    Reply
    • 23 januari, 2020 at 16:28
     Permalink

     Haha nej det funkar inte som jag skriver ;D . Det hänger på Bloglovin som strulat för mig sedan juli 2018 och inte importerar mina inlägg.

     Reply
 • 23 januari, 2020 at 09:00
  Permalink

  Jag använder mej av bloggvin i bland 🙂 lägger upp i bland på den sidan 🙂

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 10:42
  Permalink

  Jag använde de förut men slutade för något år sedan nu hade jag totalt glömt de 😂

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 13:45
   Permalink

   Jag använder sidan ganska lite själv. Däremot tycker jag det är skittråkigt att mina läsare inte kommer åt min sida.

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 14:46
  Permalink

  Oj! Bloglovin har jag glömt bort… Gick med där för länge sen men har inte varit inne där på 100 år. Fast så länge har jag inte bloggat när jag tänker efter 😀
  Ama de casa recently posted..Vi har det bra!

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 21:23
   Permalink

   Ja gillar själva idén men lite märkligt att ha kvar en sida som inte underhålls.

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 14:54
  Permalink

  Så himla trist när det inte funkar! Har faktiskt inte kopplat bloggen den här gången, men kanske ska ge det en chans eftersom det är lättare att hitta vännernas inlägg då 😊 Kram 💖

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 14:56
  Permalink

  Jag vet inte hur Bloglovin funkar men Bloggspaning funkar inte heller som den ska för
  det är ofta mina inlägg inte kommer upp där . Det är trist. Har man en blogg vill man ju synas så mycket som möjligt. 🙂 Hoppas dom kan fixa det åt dig kram <3
  Lisa recently posted..Boktips / Sömngåtan

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 15:12
  Permalink

  Tack för påminnelsen helt glömt bort att aktivera på bloglovin hahah!! Jadu ibland så tjorvar de för en men jag hoppas innerligt att de löser sig för dig där.. annars kanske du får kontakta de på bloglovin så de åtgärdar problemet 💞😍
  Tess recently posted..KVALITÉTID MED HUNDARNA

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 16:31
   Permalink

   En fråga har du ens läst inlägget? Jag skriver ju att det galet svårt att få tag på deras support och att det krånglat sedan 2018…

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 15:22
  Permalink

  Vad tråkigt att Bloglovin strular för dig och vad konstigt att det även fortsätter efter hjälpen. Kramis

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 16:02
  Permalink

  Jag önskade att jag var mer tekniskt lagd hade bloglovin men försvann 🙁 saknar det för det var så smidigt att följa bloggar.kramar o hoppas det löser sig .

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 16:37
  Permalink

  Jag har funderat över varför sidan fungerar så dåligt och om den inte underhålls längre så förklarar ju det mycket. Tycker då att det är bättre att de tar bort den helt istället. Vad bra att du till slut fick svar. Hoppas på att det nu ordnar sig med det.

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 21:24
   Permalink

   Ja det är ju liksom därför, men var ju bra att veta. Får hoppas att mina läsare där läser det här inlägget och tar och följer mig på annat sätt. Är så tråkigt att förlora folk på grund av att en sida inte funkar 🙂

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 16:42
  Permalink

  Jag använder mig inte utav bloglovin då jag inte gillar den tjänsten men det går ju att följa via wp för dom som bloggar där.

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 21:25
   Permalink

   Ja är ju därför jag hoppas de läsare jag har via Bloglovin nu byter portal och läser på annat sätt 🙂

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 17:19
  Permalink

  men va konstigt håller verkligen med dig, om sidan inte underhålls varför har dom ens kvar den då liksom, hoppas det läser sig i alla fall , din plan kring denna info för dom läsarna var ju super bra, bara dom gör sin del av kakan också ❤
  jessica recently posted..planera med mig 2020

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 17:24
  Permalink

  Gud så irriterande! Nu när du säger det så funderar jag på om inte samma sak händer med mina blogginlägg på bloglovin. Jag följer mig själv där för att ha koll på hur det ser ut när inläggen kommer upp och nu när jag tänker på det har jag inte sett några av mina senaste inlägg…
  charlottelinden.se recently posted..När förlorade vi förmågan att bara leva?

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 21:25
   Permalink

   Är säkert samma problem som jag har :(. Så himla trist liksom, man vill ju gärna att ens följare framförallt ska kunna se att man uppdaterar 😮

   Reply
  • 25 januari, 2020 at 23:39
   Permalink

   Jag tycker supporten är urusel, känns liksom inte som man någonsin får kontakt med dem :(.

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 17:50
  Permalink

  Jag har aldrig använt mig av det så jag vet inte hur det fungerar eller inte fungerar skulle jag kanske säga… Irriterande i alla fall förstår jag.
  Znogge recently posted..Äntligen kom jag…

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 21:26
   Permalink

   Ja mest för att de som följer mig där säkert trott att jag slutat blogga :/.

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 18:30
  Permalink

  Jag hade problem med bloglovin då min bloggsida kraschade. Inget funkade. Kunde inte göra något alls. Flödet på bloglovin fick jag inte fram heller. Kontaktade dem och sedan dess funkar det igen.
  Cecilia Johansson recently posted..Nya bokmärken

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 19:52
  Permalink

  Åh bloglovin har jag aldrig förstått mig på typ. Men vad konstigt att de inte underhålls längre. Hoppas ändå det ska funka på något sätt.

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 20:11
  Permalink

  Men gud så störigt! Då förstår jag varför jag själv har haft det så svårt med att få in bloggarna jag kört igång samt få tag på någon där. Hade ingen aning om att sidan inte ens underhålls.. som ett öde internetskepp 👻

  Reply
  • 23 januari, 2020 at 21:23
   Permalink

   Är nog garanterat därför. Så tråkigt, kan ju tycka att de borde lägga ner grejen.

   Reply
  • 23 januari, 2020 at 21:22
   Permalink

   Tycker det är rätt lätt att fatta, men däremot så trist att det inte funkar för mig. Nu har de lagt upp några inlägg men har inte några högre förhoppningar på någon fortsättning. Dock finns detta inlägg så förhoppningsvis kommer följarna läsa detta och välja andra vägar än Bloglovin 🙂

   Reply
 • 23 januari, 2020 at 20:55
  Permalink

  så tråkigt, håller tummarna att detta inlägg får ligga kvar ett tag då <3

  Reply
 • 23 januari, 2020 at 21:15
  Permalink

  Jag har aldrig testat det (tror jag) Jag följer de bloggar jag gillar och som ofta ger mig svar på mina kommentarer och där jag kommenterar, blir som vänner tycker jag och brukar ofta lägga den som länkar hos mig…
  Kort recently posted..Vi har hört det förut…

  Reply
  • 25 januari, 2020 at 23:56
   Permalink

   Så gör jag också, alltid roligare att kommentera hos människor som kommenterar tillbaka 🙂

   Reply
 • 24 januari, 2020 at 00:31
  Permalink

  Jag använder inte ens bloglovin jag gjorde förr men inte nu. Men tråkigt att det inte blir som du vill men jag hoppas att det löser sig
  Therese recently posted..Godmorgon finisar 😊…

  Reply
 • 24 januari, 2020 at 11:09
  Permalink

  Jag har också försökt få ingång min och det går inte, det bara strukar

  Reply
 • 25 januari, 2020 at 21:21
  Permalink

  Själv har jag dissat den sidan helt. Har bloggportalen isf

  Reply
  • 25 januari, 2020 at 21:45
   Permalink

   Bloggportalen gillar jag med. Grejen är väl att jag tycker det är tråkigt att mina gamla läsare från bloglovin missar mina inlägg :/.

   Reply
 • 26 januari, 2020 at 17:43
  Permalink

  Jag använder Bloglovin och fick upp detta inlägget iaf 😀

  Reply
  • 26 januari, 2020 at 21:53
   Permalink

   Ja detta funkar :D, men inte resten. Bloglovin gjorde någon omstart och så funkade det till torsdagen. Allt efter detta inlägg syns inte :-p. Haha blir liksom knäpp ;D

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: