Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Långfredagen idag och påsken är speciell i år på grund av Corona. Kommer ni äta påskmiddag tillsammans med någon?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Vi ska åka ut till Björn så mycket är bestämt, men mer en så vet jag inte ännu. Om det blir påskmat eller grillat på Björns nya grill är i skrivande stund inte något jag vet till hundra procent säkerhet. Blir i alla fall trevligt att åka ut dit och göra något.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

42 Comments

 1. Så mysigt! Vi brukar alltid äta påskbord hos mina föräldrar men i år blir vi bara hemma och ska för första gången någonsin göra egna påskägg! ?

 2. Vad roligt att komma iväg någonstans. Grillat har vi inte gjort ännu men det börjar ju bli dags nu, men vi kör nog med påsklunch. 🙂
  Ha det så trevligt kram <3

 3. Vi kommer att ha en påskfika utomhus i morgon tillsammans med syster min och hennes familj. Barn och barnbarn kommer också. Mer än så blir det inte för vår del men det räcker. Grillat låter gott! Husse beställde en ny grill som kommer i slutet av nästa vecka. Då måste det bli premiär får vår del.

 4. Jag är där jag är och skålar med mig själv och TVn.
  Inget speciellt så, för jag reser inte alltid bort ändå. Viktigt att tycka om sig själv och göra det mysigt och fint för mig.
  En ljus och fin påsk tillönskas!

 5. Nej, ingen påskmiddag, men påsklunch kommer jag att äta tillsammans med Anders. Förhoppningsvis ute på terrassen, längre än så får vi inte gå ut 🙂

 6. Det blir en fin långfredag för er, just påskmat är kanske inte så viktigt numer då det är ungefär samma som vid andra högtider- Jag ska göra lite räk/romröra i alla fall men om det blir annat vet jag inte.

 7. Någon påskmiddag serveras icke i detta hus 😉
  Och förutom vi tre i familjen så nej jag tror inte vi kommer att vara speciellt sociala å umgås ed någon. Ja det är ju om nån dyker upp eller om nått händer som vi inte vet något om just nu.
  Glad Påsk

 8. Vad trevligt det låter och skulle det bli grillat så är det ju jättegott och mysigare än sedvanlig påskbuffé (tycker jag)
  Här var det bara syster och jag i vanlig ordning som åt…men så kom min x-man och han fick äta resterna 😀
  Hoppas du får en fin långfredag, det som är kvar av den <3

 9. Det är absolut en speciell påsk i år, förhoppningsvis blir den bättre nästa år. Men egentligen vet man ingenting om framtiden. Vi kan liksom bara hoppas på att allt det här med Corona vänder snart, utan att vara negativ tror jag dock att det kommer ta ganska lång tid. Kanske är det svenska sättet att hantera det inte det ”snabbaste” sättet för att få det hela att vända. Jag kommer äta någonting i påsk iaf men jag är osäker på om det blir påskmat eller något annat. Jag kommer inte äta helt själv heller, men det kommer bli långa avstånd runt bordet. Glad Påsk på dig! -Må gott!

 10. Mysigt 🙂 För oss blir det att sitta hemma i lägenheten bara eftersom vi fortfarande sitter i karantän här 😛

 11. Även grillat kan vara perfekt påskmat:-) Det blir hursomhelst en ”påskig” överraskning för dig och William. Glad Påsk!

 12. Usch, vilken tragisk historia och att förlora sin pappa som nioåring är ett trauma. Jag förstår att du förknippar Påsken med din fars olycka. Visst undrar man hur livet hade varit att växa upp med sin far. Det finns säkert ännu fler frågor som inte kan besvaras. Ta hand om dig och jag skickar påskkramar från min hemkarantän i Spanien.
  Här firar vi ensamma som innan <3
  Kram

  1. Ja de var tungt för mig när jag var så liten, så här med minnena poppar de upp speciellt så här vid påsken <3. Ja visst gör man det, jag tänker att man får gå med vissa frågor olösta men som man kan fundera kring i alla fall :).

 13. Vi följer regeringens rekommendationer och håller oss för oss själva i påsk. Trädgård står på schemat hela helgen! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: